Mi a véleményetek a Need for Speed: The Run-ról?
Figyelt kérdés
2011. nov. 20. 12:23
1/5 anonim válasza:
Röviden tömören: király! Érdemes megvenni.
2/5 anonim válasza:
Az a baj hogy a szoftver gyártók nem viszik figyelembe a kisseb pénztárcájú és teljesítményű gépekkel rendelkező Pc-seket.Vagy szándékosan ösztönöznek arra hogy fejleszd a géped.De nem mindenki teheti meg hogy mint a nfs. the run esetében is vegyen 40.ezerért új videó kártyát meg 10.ezerért Microsoft Xbox 360 Controller for Windows controlert plusz 10.ezerért a game stb. hogy játszhasson a játékkal.100.ezreket meg szerintem nemérdemes beruházni hogy játszhass vele.Aztán meg még magyarítás sincs hozzá.De ez már csak ilyen.Hiszen magyar országot sem jegyzik sehol sajnos.
3/5 A kérdező kommentje:
Hát igen, szerintem is elég nagy a gépigénye.
2011. nov. 27. 15:44
4/5 Bigidy válasza:
jó, csak rohadt rövid. kb 1 hete van meg, már 2-szer végigvittem a karriert és most kezdtem 3-adszor.
De egyébként tényleg jó
5/5 anonim válasza:
hihetetlen akciodus,nekem nagyon nagy örömet okozott:) és szerintem egy játéknak nem más a célja mint hogy szorakoztasson
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!