Miért nem indul el a Need for Speed The Run?
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni, hogy ezt a játékot feltelepítettem, crackeltem és amikor elindítom semmit nem ír ki de el sem indul :S . Amikor telepítettem akkor azt írta, hogy a gépemen tökéletesen fog működni. Operációs rendszerem Windows 7 Ultimate x64
A barátom is ugyanezt a torrentet töltötte le és neki megy (neki is windows 7 x64 van csak asszem nem Ultimate és még szarabb a gépe mint az enyém): [link] (ez csak ztracker felhasználóknak)
Ha valaki tudja, hogy mi lehet a baja megkérem szépen, hogy írja le és ha kell még valami infó a válaszhoz nyugodtan kérdezd csak meg.
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat.
A gépem adatai:
Windows 7 Ultimate x64
Intel(R) Core(TM) i5-2400 CPU @ 3,10 Ghz
8 GB RAM
1024 -es Geforce GT 440 -es videókártya
stb.
Mik azok a codec pack -ek :D ? Párat fel tudnál sorolni?
Lehetséges, hogy nem mennek az Electronic Arts (EA) játékok nem mennek, mert az a két játék amin akarok még játszani (Battlefield 3 és Need for Speed The Run) mind olyan játékok. Ha ez lehetséges akkor mi lehet a baj? Esetleg az, hogy feltelepítettem az Origin-t és nem kellett volna? De avval se ment és most se megy anélkül se (eltávolítottam a gépről).
Várom a válaszotokat.
Szia, hát nekem se indul el a játék,pedig elvileg mennie kéne:
Win 7 Professional
Intel I5 2400 3.1 Ghz, igaz fel van húzva 3.4 ghz ig
Ram 4GB
VGA: GTS 450
És nem indul el. Elindítom és nem ír ki hibát semmit se de nem megy a játék. Ugyanaz a problem...
regisztrybe is probáltam vacakolni,meg másik crackel de semmi..
Most már tudom, hogy nem EA játékok nem mennek, mert letöltöttem a legújabb Saints Row-ot és az tökéletesen működik.
Valami tipp hogy mitől nem indul valakinek? Nagyon jó lenne ha menne :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!