Sims3 oldalán, ahonnan lehet valami cuccokat letölteni nem enged újra regisztrálni, miért?
Figyelt kérdés
beírom a sorozatszámot, régebb már regisztráltam ezzel a sorozatszámmal,de nem tudom a jelszómat és az e-mailomat sem mert azóta már más. Mért csak egyszer lehet regisztrálni ezzel a sorozatszámmal?? és most mit csináljak ??:@ valaki megadhatná légyszi az ő felhasználónevét és a jelszóját,csak valamiket szeretnék letölteni nem teszek benne kárt.. (:2011. nov. 18. 01:03
1/6 A kérdező kommentje:
írjatok üziben plz nevet és jelszóóóóót , ha már ez a szar nem enged újra regizni..://
2011. nov. 18. 13:37
2/6 anonim válasza:
Egyszer használható egy sorozatszám csak.
De ha csak az a gond hogy nem emlékszel a jelszóra meg akármire, akkor írj nekik és segítenek.
3/6 A kérdező kommentje:
Csak jelszót tudják újra elküldeni,de az e-mailom már nem érvényes és nemtudom megnézni ://.
2011. nov. 18. 23:30
4/6 anonim válasza:
nekem is volt ilyen már többször, megírtam nekik, hogy már nem használom azt az emailt, elkérték az adataimat meg mittudomén ami kell és megváltoztatták az emailemet az újra.
5/6 A kérdező kommentje:
és megírni nekik hol kell? oO
2011. nov. 20. 21:16
6/6 anonim válasza:
Hát most nem találom a címet amire én írtam, de oda egyébként is angolul kellett.
Talán a magyar játék papírjában van valami magyar cím vagy telefonszám, vagy bármiféle customer service. Nézd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!