A zedge net oldalról szeretnék témát letölteni, regisztrálni kell hozzá? Minden ingyenes vagy fizetős dolgok is vannak?
Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 00:33
1/5 anonim válasza:
úgy emlékszem regisztrálni nem kell és a témák ingyen vannak.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom jól emlékszel e mert az előbb próbáltam és bejött
egy regisztráló ablak.Sony Ericson Natim van arra szeretnék valami jót. A sonyericson portálon véletlen sincs egy téma sem Natira. Vagy itt is elég a képernyő méret, Sosem csináltam még ilyet Köszi a gyors választ.
2010. aug. 4. 01:02
3/5 anonim válasza:
Be lehet állítani, h milyen a telód, és akkor arra keres cuccokat, de ha arra nem talál, akkor szerintem keress egy hasonló telefont, mármint képernyő méret, és akkor azt add meg, talán arra többet talál.
4/5 anonim válasza:
Jobban jársz sztem ha regizzel az egész 5 perc sztem nem érdemes az az 5 perc miatt szenvedni. Ugy tudom ha nem vagy beregizve korlátozva tölthetsz le csak.
5/5 anonim válasza:
Jobb felső sarokban kiválasztod a telód, utána lehet tölteni orrba-szájba ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!