Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A zedge net oldalról szeretnék...

A zedge net oldalról szeretnék témát letölteni, regisztrálni kell hozzá? Minden ingyenes vagy fizetős dolgok is vannak?

Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 00:33
 1/5 anonim ***** válasza:
úgy emlékszem regisztrálni nem kell és a témák ingyen vannak.
2010. aug. 4. 00:43
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem tudom jól emlékszel e mert az előbb próbáltam és bejött

egy regisztráló ablak.Sony Ericson Natim van arra szeretnék valami jót. A sonyericson portálon véletlen sincs egy téma sem Natira. Vagy itt is elég a képernyő méret, Sosem csináltam még ilyet Köszi a gyors választ.

2010. aug. 4. 01:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Be lehet állítani, h milyen a telód, és akkor arra keres cuccokat, de ha arra nem talál, akkor szerintem keress egy hasonló telefont, mármint képernyő méret, és akkor azt add meg, talán arra többet talál.
2010. aug. 4. 01:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Jobban jársz sztem ha regizzel az egész 5 perc sztem nem érdemes az az 5 perc miatt szenvedni. Ugy tudom ha nem vagy beregizve korlátozva tölthetsz le csak.
2010. aug. 4. 10:35
 5/5 anonim válasza:
Jobb felső sarokban kiválasztod a telód, utána lehet tölteni orrba-szájba ingyen.
2010. aug. 4. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!