Szeretnéd átvenni 66-os szintű farmerama játékomat? Írj! És az első jelentkező megkapja.
Nagy szájú a 2., de különösebben nem zavar.
4 farmot viszek, és ez van a legkisebb szinten, van egy 77-es, egy 74-es, és egy 73-as. Szóval ha ezt összeadjuk, akkor talán egy kicsit magasabb szinten vagyok tőled.
:D
Kicsit sértő, amiért azt írtátok, hogy raj. Cseppet sem vagyok az.
Egyébként abszolút nem azért írtam ki a kérdést, hogy nagyképűsködjek, csak a 2-diknak akartam válaszolni, mivel ő tényleg nagyképűsködni akart. Amúgy írhattam volna hogy egy szinttel felette vagyok a többi farmomon, de nem írtam, és a kérdést is csak azért tettem fel, mert nincs már annyi időm vele foglalkozni, és ha az összeadásról beszélünk ehhez csak annyit fűznék, hogy a tv-ben is ha azt mondják, hogy elítéltek 2-3 embert 1 bűncselekményért, akkor azt mondják, hogy összesen 40 évet kaptak. Ezt én is hülyeségnek tartom, de biztos hallottatok már ti is ilyet. Egyébként meg a kérdés világos volt, akinek nem kell a farm egyáltalán minek néz meg egy ilyen kérdést. Ismeretlenül miért mondja rám azt, hogy raj. Lehet, hogy ti vagytok a rajok? Nem sokat jártam ide, de ezek után még ennyit se fogok. Kiny...játok.
Nekem kell!
Ird át a neonstarr@yahoo.com -ra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!