Star Wars fanoktól kérnék válaszokat (? )
1. Mondanátok olyan Star Wars játékot amit szerettek, de nem nagy a rendszerkövetelménye és nem drága (nekem a KoTOR 2 és a Lego Star Wars 1-2 van meg XD)?
2. Azt is le tudnád írni miért szereted?
3. Ismered a KoTOR-t? Ha igen, szerinted jó lenne ha készülne belőle mozifilm? Sztem nagyon
4. Régen haveromnál (már kb. 8 éve) játszottunk egy Star Wars játékkal aminek nem tudom a címét. Úgy volt benne hogy lőni kellett és űrhajókat irányítottunk. Az első pálya a Baljós árnyakból volt Coruscant-on és droidokat meg droid tankokat kellett lőni. később volt egy pálya ahol olyan sárga űrhajóval kellett lenni amilyennek Anakin volt az első rész végén. Egy épületbe is be lehetett menni a csata közben és másmilyenre cserélni az űrhajót. Nekem ennyi van meg belőle, ennyire emlékszem
előre is köszi a válaszokat
én Révfülöpön toltam régen játékgépen egy olyat hogy 8 pálya volt asszem összesen
az elején 3 közül lehetett választani a 4-esből a halálcsillagot, az 5-ösböl a Hothot, és a 6-osból az Endort
utána volt még az utolsó a 6-osból a halálcsillag
a pályákon egy célkeresztet irányítottál és azzal lőttél mozogni nem mozogtál vagy csak a gép mozgatott
volt hogy gyalog voltál volt hogy űrhajóban
volt a kb. 8-ból két pálya bonusz pálya volt azon voltál csak fénykarddal és Boba Fettet, a másikon Darth Vader-t kellett legyőzni a lézerkard megfelelő mozgatásával
egyébként amit te írtál le utolsónak az is jó lehet
ha megtalálom a címét leírom
"Jóból jót nem szokás csinálni"
hát ez pont igaz a Perzsia hercege: az idő homokjára XD
egyébként az nem a rebel assault amivel Révfülöpön játszottam
ott csak egy célkereszt volt és néhány pálya
IV - halálcsillag
V - Hothon kellett támadni az At-At eket, majd a bázison a klónokat ill. voltak jetik is
VI - az Endoron kellett menni olyan lebegő járgánnyal majd az ottani bázisig eljutva lőni a klónokat (volt egy két lábú lépegető az volt a boss)
az utolsó pálya meg VI - Halálcsillag
ill. volt 2 bónusz pálya
Boba Fett lövéseit kellett rá visszavédeni fénykarddal
meg Darth Vader
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!