Star Wars fanoktól kérnék válaszokat (? )
1. Mondanátok olyan Star Wars játékot amit szerettek, de nem nagy a rendszerkövetelménye és nem drága (nekem a KoTOR 2 és a Lego Star Wars 1-2 van meg XD)?
2. Azt is le tudnád írni miért szereted?
3. Ismered a KoTOR-t? Ha igen, szerinted jó lenne ha készülne belőle mozifilm? Sztem nagyon
4. Régen haveromnál (már kb. 8 éve) játszottunk egy Star Wars játékkal aminek nem tudom a címét. Úgy volt benne hogy lőni kellett és űrhajókat irányítottunk. Az első pálya a Baljós árnyakból volt Coruscant-on és droidokat meg droid tankokat kellett lőni. később volt egy pálya ahol olyan sárga űrhajóval kellett lenni amilyennek Anakin volt az első rész végén. Egy épületbe is be lehetett menni a csata közben és másmilyenre cserélni az űrhajót. Nekem ennyi van meg belőle, ennyire emlékszem
előre is köszi a válaszokat
bocs, de csak az 1. és a 2. kérdésre tudok válaszolni.
1. star wars: jedi knight jedi academy
2. azért szeretem ezt a játékot, mert szinte csak a lézerkarddal lehet lenni. és tele van király jedi erőkkel. :)
Star wars empire at war a kedvencem . Okok
1. Imádom a világot és kb minden járművet felvezett , hogy mire képes mi ellen jó szóval így most ,hogy nézem a filmet levágom a szituációt olyan mintha néznél 2. Vh-s filmet és látod ,hogy van egy sherman meg egy tigris akkor sejted ,hogy a sherman huzogatja a száját persze verziótól is függ meg hogy van felszerelve terep meg minden viszont ezek a tényezők meg nincsenek star warsban szóval tökéletesen lelehet vágni .
2. Nagyon jópofa a cinematic mód kb első volt amibe megjelent és tényleg jó lett .
3. szuperképességek
4.a kiegbe már vannak droidikák és a jedik után azok a legf@szábbak .
5. Mert ritka a jó űr stratégia játék és a földi harc is jópofa bár vannak dolgokbenne ami úgy eléggé érdekes . Pl artilely kb a legkeményebb egység aztán jön a kiegészítés abban jodára ráküldtem nem tudom mekkora sereget és megölte mindenem. Az ellen mai napig nem tudom mit kellett volna , milyen felhozatalt . Asszem bombázókkal oldottam meg mert lehet taktikai bombázást kérni ingyén cd-vel .
6. A galaxis elfoglalhatósága és a bolygókon való építkezés .ö
Van pár okom amiért kedvelem nagyon . Kiegészítése a játéknak , már kicsit néhol túloz pl a B ving a lázadóknál
yoda is elég kemény meg valami nagy földi mozgó erődítményük van ami tele van turretetekkel szóval ja kicsit unbalanced ,de vannak dolgok amikkel meglehet őket szivatni . Űrcsatába talán a birodalom jobb legalábbis kényelmesebb bár a mon calamari (krokodil szemű kapitány típusú hajók 6 ból elverik a csillagrombolókat ( Ja még ami fasza ,hogy a lövegek a hajókon kilőhetőek .Meg hajtóműtől kezdve minden . Régebbi játék ,de kidolgozott .
ejha :D
és az általam leírt játékot véletlen nem ismered??
Szerintem tudom mire gondolsz ,de amire én gondolok az nem corusanton játszódik , viszont így stimmel ,hogy néhol tps , néhol meg a naboon irányítod azt a kocsit aminek van egy lövege , van amikor kilövi a droid tankot a filmbe . aztán bemész egy alagútba már asszem egy naboo fighterrel vagfy.
Aztán lehet erre gondolsz
http://www.youtube.com/watch?v=o6fPkvq6AVg
ez a kettő amire gondolok ,de elsőnek nem jut eszembe a neve .
elképzelhető hogy a Star Wars Starfighter volt az mert a kiadási idő is stimmel, de már nem emlékszem teljesen
azért jó lenne annak is megtudni a címét amelyiknek nem tudod :S valahogy :S
na azt hiszem megtaláltam
a címe Star Wars Battle for Naboo (2001-es)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!