Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen jó PC-s játékok vannak...

Thomas200 kérdése:

Milyen jó PC-s játékok vannak mostanság?

Figyelt kérdés

Arra szántam magam hogy veszek valami jó kis PC-s játékot aminek van története meg ilyesmi és akkor érzelmes is.

Milyen ilyeneket tudtok nekem ajánlani manapság!

2011. nov. 12. 14:26
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Minecraft,Deus EX,Borderlands 2,hamarosan kijön vagy már kint is van a Gears Of War 3,ugyanígy a Skyrim,Erősebb idegzetűeknek :Fear 3,Amnesia Szerep játékok:Fable 3 más kategóriás:Portal 2(Nekem nagyon tetszik) Régi játékok közűl bagyon tudom ajánlani a Batman Arhkam asylumot vagy ami már hamarosan kint lesz a Batman Arkham City-t,Nemsokára kijön a Cod MW3 is.Én ezeket tudom ajánlani.Tudok többet is de akkor estig is sorolhatnám :D
2011. nov. 12. 14:58
 2/5 Queasy ***** válasza:

- Borderlands 2 még nem jelent meg

- Gears 3 nincs pc-re.

2011. nov. 12. 16:52
 3/5 Queasy ***** válasza:
Egyébként így most így hirtelen a Fahrenheit jut eszembe, de az nem mai cucc (ami nem baj). Mostanság az a baj, hogy csak csihi-puhi vackok jelennek meg, de a Skyrim tényleg nem rossz (bár sok érzelmesség nincs benne, de a története így sem rossz), ahogy az első válaszoló is mondta.
2011. nov. 12. 16:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

De van Gears of War 3 van PC re de lehet hogy én néztem el.

Vagy még egy nagyon jó játékot tudok ajánlani.Aminek a neve Medal of honor allied assult.Mindenki azt mondja hogy ez egy rossz játék mert rossz a grafikája.de alapjában véve nagyon jó játék

2011. nov. 12. 17:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm szépen a válaszokat mentek a zöld kezek! :)
2011. nov. 13. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!