A sims 3-at letöltöttem de azt írja miután elkezdtem a játékot hogy a lemezhitelesítés sikertelen" Mi ez?
köszi én is rájöttem..:D
De mondom hogy a C-ben van csak electronic arts és sims 3 ott van csak a többi meg mind a d-be volt de most áttettem..
Ami a képeden van, az csak a start menü programjaiban lévő EA, az nem az amit keresünk. Te írtad hogy D-re telepítetted. Ott kell lennie a rendes Ea mappának ha oda telepítetted. Keresgélj még:)
Ezt is megnézhetnéd:
start menü - vezérlőpult - programok és szolgáltatások
Benne van ott a Sims 3 a listában? Ha nincs akkor nincs rendesen feltelepítve azért nem találod. Akkor újra fel kell tenned.
Szóval ott totál káosz van a gépeden úgy érzem:DD
Én már nem tudok mást mondani, csak hogy "program eltávolítása", aztán telepítsd fel újra, akkor már biztos megtalálod minden részét és helyére tudod rakni a cracket, és csoda történik...működni fog:) Telepítésnél mikor megkérdezi hova telepítse akkor csak a C-t írd át D-re, a többi maradjon úgy ahogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!