A sims 3-at letöltöttem de azt írja miután elkezdtem a játékot hogy a lemezhitelesítés sikertelen" Mi ez?
Figyelt kérdés
Pedig crackeltem.Letöltöttem a shader modelt és el is indult de ezt írta ki.Könyörgök segítsetek!!!!!MÉg ma nagyon szeretnék vele játszani mert egy egész hétig töltöttem netről!:'(((2011. nov. 10. 16:39
11/43 A kérdező kommentje:
-t
2011. nov. 10. 17:30
12/43 anonim válasza:
Patchelni indítópanelből kell, ott van hogy játékfissítések.
Meg a crack két fájlból áll az egyik a TS3.exe a másik meg TSLHost.dll, mindkettőt be kell másolni.
Hát ennyi jutott eszembe még ami segíthet esetleg.
13/43 A kérdező kommentje:
igen azt már megcsináltam.köszi
2011. nov. 10. 17:33
14/43 A kérdező kommentje:
mindent megcsináltam de még mindig azt írja hogy nem tudják ellenőrizni hogy jogtiszta-e....ahj:(
2011. nov. 10. 17:37
15/43 anonim válasza:
Leírod hányas verzió a játék? Biztos a crack rossz ha már minden mást jól csináltál.
16/43 A kérdező kommentje:
fhuhh teljesen összekavarodtam:D várj egy picit.Ugye ami volt crack mappa én azt ami abba volt bemásotam a Bin mappába.Amelyikbe engedte mert próbáltam a másikba de ott azt írta ki hogy írásvédett...és a binbe most két exe van meg egy TSLHostdll. Eddig jó egyáltalán?Jó helyen van?
2011. nov. 10. 18:06
17/43 anonim válasza:
Így néz ki a mappa, ez az enyém, ami működik:) A két kijelölt a crackelt fájl. Ezek a fájlok, mappák így vannak neked is? Megvan minden?
18/43 A kérdező kommentje:
igen nagyjából minden megvan.
Itt a kép ezek vannak a binbe meg az asztalomon van még egy TS3W.EXE meg egy TSLHost.dll
2011. nov. 10. 18:27
19/43 A kérdező kommentje:
azok nem tudom hogy kerültek oda.azokat is bekéne másolnom a bin mappába?
2011. nov. 10. 18:29
20/43 anonim válasza:
Hűha. A képeden ez egy külön Games/Bin mappa a D meghajón... amit nem értek, hogy mit keres ott? Hol az Electronic Arts/The Sims 3 mappa? Azon belül kéne ezeknek lennie... hogy került a D-re egyáltalán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!