Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Te hogyan Simsezel? (Csak...

Te hogyan Simsezel? (Csak azok válaszoljanak akik Simseznek)

Figyelt kérdés

Melyik részével játszol? 1-2-3?

Szoktál letölteni hozzá cuccokat? (hajak, ruhák...)

Önmagadat, családodat játszod simként, vagy véletlenszerűen csinálsz simet, vagy hogy?

2011. nov. 6. 11:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Most a sims3-al játszok.

Általában csinálok egy fiatal férfit és nőt, jegyesként költöztetem be őket egy üres telekre, felhúzok egy kis házat (kódot sosem használok), megházasítom őket, gyerek jön, általában a nő nem dolgozik, csak a férfi, s tök jó érzés, mikor az apuka eléri a karrier csúcsát, és már pénzük is elég van. Ha megnő a gyerek, átköltöztetem új házba, keresek neki feleséget, és így folytatom tovább. Mindig próbálom vegyíteni, hogy ha fehér bőrű volt a gyerek, akkor sötétebb bőrűt keresek neki társnak, és az ő babájuk szép kreol lesz :)

Most, hogy itt a Pets kiegészítő, 1-1 családhoz 1 állatot szoktam csak tenni.

Ami nagyon idegesít a játékban, azok a lesifotósok, hogy mindig ott ólálkodnak a bejárat előtt, pedig én nem is akarom, hogy híres legyen a simem.

2011. nov. 11. 10:48
 12/12 anonim ***** válasza:

Én a Sims 3-mal, kitalált személyt csinálok általában, és egy emberrel játszok. Építem a karrierjét, fejlesztem a csillagszintjét (ez utóbbi a Leszáll az éjben van), valamint a jártasságait. Nem szeretek nagyobb családot csinálni, mert mindegyik Simre oda kell figyelni. Én egy Simre szeretek csak koncentrálni.

Van egy fiatal felnőtt Simem, rengeteg mindent elértem már vele, többek közt:

-5 csillagos szupersztár

-Filmiparban dolgozik, ott is szupersztár, 10. szinten van

-Sok jártasságpontja van, a karizmát tökélyre csiszoltam

-42 barátja van (csalással :P), mindegyik legjobb barát, a kocsija viszont örök barát :)

-A Filmiparban színészi ágazatban dolgozik, mint írtam 10. szinten szupersztár, kapott egy sztárlakókocsit

-Vámpír

-Nincs ellensége (csalással lehetne :D)

-Több mint 2000 Simoleont megtakarított hírességként a bárokban, egyéb helyeken (nagy rész a fürdőházból származik :P 7000 vagy 7500 Simoleonba került egy kezelés, és 4000 valamennyit kértek el tőle :D)

-Többször adományozott már

-3 díjat nyert (Simmy-díj, Zöld Gömb-díj, Simkedvenc-közönségdíj)

Hát kb. ennyi :)

2011. dec. 11. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!