Te hogyan Simsezel? (Csak azok válaszoljanak akik Simseznek)
Melyik részével játszol? 1-2-3?
Szoktál letölteni hozzá cuccokat? (hajak, ruhák...)
Önmagadat, családodat játszod simként, vagy véletlenszerűen csinálsz simet, vagy hogy?
Sims 2 vel szoktam játszani. Én véletlen szerűen csinálok családokat, először nagy családot ahol gyerek minden van. Akkor szoktam egy olyat ahol valaki egyedül él, munkája van, eltartja magát, szépítem a házát, és keresi a párját. Van olyan is ahol egy fiatalnak mondható házaspárt foglalkoztatok és gyereket csinálok velük. Letölteni hozzá csak házakat töltöttem meg bútor csomagokat.
Többnyire úgy szoktam játszani hogy veszek egy kész házat, majd csalással csinálok pénzt és azt alakítom át úgy hogy szép legyen.
Én a Sims 3 mal játszom :) meg van az összes kiegészítő mot töltögetek le tárgykat pl.: konyhabútor stb.. (ha te is szeretnél itt nagoyn sok van: www.simshungary.hu/letoltes)
Én magamat szoktam megcsinálni :) szoktam kódolni 3 kódot soktam használni mivel az éjszakákban lévő város kb csak panelvan és kicsi a hely ezeket sozktam : motherlode 50 000 Simoleon utána a : testingcheatsenabled true ezzel a titkos menüt veszem elő ezután meg hog ytudjam szerkeszteni szabadon a panelház minden részét ezt: RestricBuildBuxInBuildings off és on al ki lehet kapcsolni :) most sok kocsit töltök le ezzel van most gondom ha tudsz segíteni kérlek privát mivel nem autómatikus telepítő formátumba vagy hogy mondjam ba tölti le hanem egy file-ban :) www.simshungary.hu/letoltes/chrysler_300_c_limo
hogy legyen egy kis extra... én sims 1-en szoktam játszani :) Igaz, az összes fent van a gépemen, de ezt szeretem a legjobban kiskorom óta :)
Mindig egy tökéletes emberideált akarok megalkotni, jó kinézet, klassz ház, jó karrier (sosem használok kódot). Ez egyfajta kihívás nekem :) Hogy hogyan tudom megosztani a figyelmem. Ha sims 2-n játszok, akkor letöltök hozzá dolgokat, és akkor inkább csak építkezni szoktam.
Én a sims 2-vel játszok :)
Csak egyféleképpen...
Kb. 3 éve csináltam egy random családot: nő-férfi, házastársak. cuki ház, munka, minden. csináltam nekik egy gyereket. a gyerek szép lassan felnőtt, talált magának egy párt, összeházsodtak, nekik is gyerekük született :) ÉS ez így ment eddig 12 generáción keresztül! :D
Persze kisebb csavarokkal, sok olyat csináltam, hogy testvére kegyütt laktak ketten, csináltam nekik külön-külön egy-egy gyereket és úgy éltek. aztán azok is. A játék a másodunokatestvéreket nem érzékeli családtagnak ezért egyszer úgy hoztam össze két kisbaba koruktól testvérként együtt élő simet :D Most három felnőtt simem van, három külön házban laknak, kettőnek van házastársa, egynek nincs, mindháromnak van gyereke, az egyik párnak ikrek :) Sok állatot is szoktam beiktatni a játékba, volt egy kutyusom, aki felnőtt korától velük lakott generációkon át, de sajnos már meghalt. Most a három családban összesen 4 kutyám és egy macskám van :) Majd meglátjuk mi sül ki a dologból :)
Amúgy majdnem 2 GB-nyi letöltésem van a gépen :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!