Counter Strike 1.6-hoz milyen egeret javasolnál? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Szeretnék egy olcsó, kényelmes, gyors, asztalon jól csúszó, egérpad nélküli, vezetékes egeret kimondottan Counter Strike 1.6 játékhoz. Tudnál Nekem ajánlani egy ilyen egeret?:)2011. nov. 6. 00:42
1/3 anonim válasza:
Trust GXT 14. Nekem már 1 éve használom egérpad nélkűl és minden játékhoz tökéletes, olcsó is. az összes CoD sorozatal játszok online, és nekem bejön ez az egér. cs 1.6 is fentvan a gépemen és jó hozzá :D
2/3 A kérdező kommentje:
Kösszi!:) de ennél kicsit olsóbbat szeretnék
2011. nov. 6. 18:58
3/3 anonim válasza:
OFF: Trustok 4ezer körül vannak, hidd el hogy olcsó húsnak híg a leve, a Trust hobbi egérnek tökéletes(ha nem mész lanra) de ennél olcsóbban nem veszel gamer egeret. Én nekem SteelSeries Xai van, nekem az tökéletes! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!