Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Counter strike 1.6 steam?!

Counter strike 1.6 steam?!

Figyelt kérdés
Vki pls elmagyarazna a steam felrakasat. a legelejetol h hol tudom megvenni h rakom fel stb. az egesz menetet h h rakjam fel a steam ot
2011. nov. 5. 23:15
 1/4 anonim válasza:

Szia

Felmész erre a honlapra:

[link]

Jobb oldalt felül "steam telepítése".

Rárakod a programot a gépre.

Ez után kettő lehetőség van:

1)

Vagy megveszed a CS 1.6-ot üzletbe aminek a kiskönyv vagy valaminek a hátulján vannak számok (steamot beállítod magyarra a optionsba tudod) játékok>termék aktiválása steamon beírod és meg is van.

2)

Steamon belül áruház látni fogod, keresés a áruházba beírod a játék nevét ott alul van egy olyan hogy kosárhoz adás azt megnyitod "magamnak vásárlom" kitöltöm az adatokat és aztán levesz a bankszámláról amit ott adsz meg a összeget.

Én a 2) választanám mert gépről megvan és mert csak 2500 Ft.

Ja igen ha csak a steamot töltöd le de a játékot nem veszed meg valahogy az nem fog semmit érni ugyanúgy tört verzió marad.

Ha nem értesz valamit írj rám.

Sok sikert!

2011. nov. 7. 22:24
 2/4 A kérdező kommentje:
es melyik boltba vehetem meg? 576 ban? ja es mennyi kb.?
2011. nov. 9. 22:29
 3/4 anonim válasza:

576-ban nem hiszem, hogy van.

Vatera, tesco stb.

Keress rá a neten.

2011. nov. 10. 20:44
 4/4 FUN- válasza:
Itt egy magyar oldal részletes leírással hogyan kell megvenni a Counter-Strike 1.6-ot és regisztrálni Steam-re: [link]
2012. aug. 6. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!