Andras7 kérdése:
Ps3 vagy xbox kontroller?
Figyelt kérdés
Szamitogephez kellene, szoval usb vel. Fifa 11 et szeretnek jatszani vele es nem tudom hogy xbox vagy ps3 kontroller alkamasabb e ra. Erveket is szeretnek:)2011. nov. 2. 22:11
1/12 anonim válasza:
Szerintem ez attól függ,hogy melyikhez szoksz hozzá. Én ps1-el kezdtem a gamer karrierem és ps-en kívül nem is volt soha más konzolom, ezért a sony kontrollere nekem kézreállóbb.
2/12 anonim válasza:
Nekem viszont már volt mindkettő a kezemben, a boxé kényelmesebb. Sokkal ergonomikusabb, és a ravaszok is jobbak. A ps kontroller kicsi japán kezekre van tervezve, mindig megfájdul tőle a kezem egy idő után. Szóval én az xbox kontrollerre szavazok, de egyébként majdnem mindegy.
4/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a valaszaitokat
2011. nov. 3. 06:32
5/12 anonim válasza:
Mindenképpen Xbox nekem is az van! És nagyon jó sokkal kényelmesebb
6/12 anonim válasza:
xbox mert olcsóbb és jobban kézre áll
8/12 anonim válasza:
csak egy kérdés: xbox kontrollert hogy a bűnbe akarsz te pc-hez csatlakoztatni??? ps-é nemtudom hogy működik de nemhiszem hogy bármelyik géphez jó lenne...
9/12 anonim válasza:
Az Xbox kontroller usb kimenetes. Szóval bedugod a gépbe. Kontroller Microsoft, Windows Microsoft, a többit csak kitalálod.
10/12 anonim válasza:
Miért ne lehetne csatlakoztatni? Akkor miért árulják külön is a controllert, hogy Microsoft Xbox360 Conroller for Windows?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!