Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van olyan PC kontroller, ami...

Van olyan PC kontroller, ami úgy néz ki mint az XBOX kar, csak 900-1000 ft között van?

Figyelt kérdés

Múltkor láttam egyet, csak az újság kidobásra került.

Amúgy FIFA 10-hez kéne.

2010. ápr. 16. 15:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Nézz be egy Media markt boltba.Énis ott vettem egyet 1200 ft ért Speedlink fehér
2010. ápr. 16. 16:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát az az igazság hogy nem éri meg. Mert az Xbox hoz kapott konntrollerek azért olyan drágák, mert minöségiek. Én is vettem már 1000 ft -ért konntrolert. De hidd el az a pénz csak kidobásra kerül (vagyis egy kinai cégtulajdonos zsebébe :D) Kb 3 nap "használat" után elkezdtek elromlani a gombok. Ezért szétkabtam hátha én majd meg tudom javítani. Hát az nem feledem el . A vezetékek hajgumival vóltak összefogva, a szigetelését fedig egy levágott szivószállal végeszték. A lényeg hogy csak márkásat. Szivesen a segítséget (márha az vólt) :DeRiL
2010. ápr. 16. 17:03
 3/5 A kérdező kommentje:

Az igen! :D

Ezen a másodikon, egy kicsit elszörnyülködtem...első,amit te vettél az állja a sarat?:D

2010. ápr. 16. 17:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Ám Deril,én írtam a PC-teremfocis kérdést is!:D
2010. ápr. 16. 17:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Ohh arra emlékszem. És milyen amit linkeltem? Mer nem igazán próbáltam ki :D és hát nem írtál komit xD
2010. ápr. 21. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!