Valaki csinál velem és a haverommal 1 minecraft sorozatot?
Figyelt kérdés
Hello! A haverom és én szeretnénk csinálni 1 sorozatot,de nem veszi a fraps az én hangom,mert ő csinálná-venné fel a vidit. Esetleg valaki nem szeretne csatlakozni hozzánk,és akkor venné a vidit fel-töltené youtube-ra. És persze a szerveremen forgatnánk ;) Ha valaki-t érdekel az irjon ide,aztán vegyen fel skype-ra: gdavidboy a nevem ! Üdv: Davidboy2011. okt. 29. 11:45
21/37 anonim válasza:
Az a baj ezzel az egész sorozat ötlettel, hogy (mivel 10 éves vagy) még vékony a hangod, ezért a videó esetleg irritáló is lehet.
24/37 anonim válasza:
Aki szidja az assassins creedet még nem játszott vele, a története jobb, mint egy regény.
25/37 anonim válasza:
Utsó, aki az Assassin's Creedet szidta, az nem szidta, csak rávilágított, hogy kisgyereknek nem tesz jót.
26/37 anonim válasza:
Miért ne tenne jót? Törit is tanulnak nem?!
28/37 Answarez válasza:
Olvasd el irtam hogy nem a játékokat akartam szapulni,mert olyanakat soroltam fel,amikkel én gyakran és szívesen játszok, de a 10 éveseknek nem való. ESRB besorolás szerint semmikép a Postal németországban 18 éveseknek is be volt tiltva. A Left 4 Deadot tíz éves semmi képpen ne játszon Assasin Creed is durva egy 10 évesnek. De Én ma is játszottam Assasin Creedel. Nem rég kezdtem újra 2. részét (Már egyszer végigtoltam a 2.at az 1.-t meg többször is :D)Úgyhogy félreértetted,nem azt mondtam hogy rossz játék. Örök favoritjaim között van. Szimplán a 10 éves inkábbb játszon a kreativitás fejlesztő építős játékkal,ami hasznos ilyen korban.
29/37 anonim válasza:
november 8. 17:24
Kiadták regényben is. Részletesebben benne van a történet, plusz poénok, és legalább az is megérti a story-t aki nem tud angolul.
30/37 Answarez válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!