Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki csinál velem és a...

Valaki csinál velem és a haverommal 1 minecraft sorozatot?

Figyelt kérdés
Hello! A haverom és én szeretnénk csinálni 1 sorozatot,de nem veszi a fraps az én hangom,mert ő csinálná-venné fel a vidit. Esetleg valaki nem szeretne csatlakozni hozzánk,és akkor venné a vidit fel-töltené youtube-ra. És persze a szerveremen forgatnánk ;) Ha valaki-t érdekel az irjon ide,aztán vegyen fel skype-ra: gdavidboy a nevem ! Üdv: Davidboy
2011. okt. 29. 11:45
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Am is sok 10 éves minecraftozik. Nem tom a korommal mi a baj. Te is voltál 10 éves egyszer nem? Bár agyiszinten max 7 éves lehetszxD
2011. nov. 4. 08:36
 12/37 anonim válasza:
én megértelek én is 10 vagyok
2011. nov. 4. 10:08
 13/37 anonim ***** válasza:
Én meg 15 éves vagyok.
2011. nov. 4. 12:22
 14/37 anonim ***** válasza:

Én is egyetértek a kérdezővel.Amúgy,a korodhoz képest elég sokat káromkodsz.

Én 14 vagyok.

2011. nov. 4. 13:19
 15/37 anonim ***** válasza:
0%
Persze, hogy sok 10 éves májnkráftozik, mert az egy szar játék, olyanoknak akiknek elég kicsi az IQ-juk, hogy ilyen hülyeségekkel foglalkozzanak
2011. nov. 4. 13:22
 16/37 anonim ***** válasza:
95%

Hát igen, ez az aki megint a borító alapján ítéli meg a könyvet...

5 percet nem látott belő aztán szid mindenkit itt mindenkit.

Ha ezt nem tudod megtartani magadnak, akkor a te IQ olyan kicsi mint...

Várjunk csak, IQ? Intelligenciahányados.

Mi köze ennek ahhoz, hogy ki milyen játékot szeret?

2011. nov. 4. 13:57
 17/37 Answarez ***** válasza:
89%

Igazatok van küldjük a 10 éves fiút Assasin Creedezni.Mert az jobban 10 éveseknek való. A Normális gyerek már 7 éves korban végigtolja.Pff Assasin creed...Mit nekünk kivégzéses. Legyen Postal 2. Sőt,legyen Left 4 Dead. Azokkal a 10 évesek nagyon azonosulni tudnak. Úgyhogyh hagyd aba a minecraftot és ne fejezd ki a kreativitásodat,hanem gyilkolj zombikat agysorvasztva,mert pár válaszoló azt mondta.

U.I.: Az "agysorvasztva" szócskával nem szapulni akartam a játékokat.

2011. nov. 4. 15:23
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

Hogy legyen végre egy normális válasz:

xfire-t töltsd le, azzal olyan videót veszel fel,amilyet akarsz, sőt minden hangot felvesz.

Amúgy üzenném a sok aberált válaszadónak, hogy van egy olyan rész válaszadásnál, hogy: "Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez!"

Engem nem érdekel ki hány éves, segítek mindenkinek, kivéve akkor,ha olyan egy társadalom férge, hogy nem tud helyesen írni se...

2011. nov. 5. 13:41
 19/37 gtgunár válasza:
Minecraft sorozatot több ezret csináltak már, de magyar is van már. Több is. pl.: itbarany a youtube-on.
2011. nov. 5. 19:01
 20/37 anonim ***** válasza:
Ja tényleg! Sorozat? Miről szólna?
2011. nov. 5. 23:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!