A Vice Citybe amikor bemegyek a fegyverboltba mindig lefagy a játék. Mit csináljak, hogy ne történjen ez?
Figyelt kérdés
Eredeti a játék!2011. okt. 28. 18:17
21/26 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem is van ilyen problémám, nekem a Dildo Dodo küldinél és a fegyverboltnál fagy le. Újra telepítem átrakom a mentéseket és megnézem milyen lesz majd írok, közben megoldódott a problémátok? Egyébként a nem eredeti verzióhoz lehet letölteni mentést de ez most mellékes. Ez a "narancssárga doboz" pedig a The Gammania. Elég kaki (bocs) lett így eredetiben csalás nélkül is lefagy. Nem tudjátok a régi, nagyobb dobozos verzió az jó volt? GTAPlace.hu-n is csak grafikai patch linket találtam, angolt és németet. :)
22/26 Szergej55 válasza:
Én utána megvettem a Steamen a III-mal és a San Andreasszal együtt. Így már működik.
23/26 anonim válasza:
Igen, de a Steam-es verzióban már telepíti a frissítéseket. A dobozos változatnál pedig tudtommal nincs frissítés.
24/26 anonim válasza:
Én nem mondom hogy töltsetek le játékot: Nekem megvan a GTA Vice City-t, megvettem. Nekem is ezek a problémáim, sajnos ez a The Gamemannia kiadás problémája. Leötöltöttem a GTA Vice City régebbi kiadását, és azzal nincs probléma. Nem mondom hogy töltsétek le csak azért töltöttem én is le, mert meg akartam nézni, hogy azzal is van-e probléma?. De nincs, ezzel a problémával nem lehet mit kezdeni. Egyébéként nincs semmi baj, mivel a fegyverbolt nem kell, mivel én utolsó 2 küldi kivételével mindent megcsináltam. Annyi kell az utolsó 2 küldihez, hogy a cégek 60%-a meglegyen. Szóval a filmstudió nem kell, a fegyvereket nem muszáj megvenni, mert a V. kastélyban van fegyver, és a játék elején is be lehet szerezni sok ShotGun-t és Uzi-t. Ha 100%-ot szeretnétek akkor vagy a régebbi kiadást, vagy amit ajánlok: Steam-en vegyétek meg, mivel ott megmarad a játék csak a Steam felhasználói profil kell. :)
25/26 anonim válasza:
Én TPB-ről meg nCore-ról is letöltöttem és hibátlan. Végigvittem vagy 4x-szer. Ne azt a narancs dobozos kiadást használjátok...
26/26 anonim válasza:
Nekem is a narancs dobozos van.. A fagyis küldetés befejezésekor fagy le mindig, előtte a zsarusan (cop land) nél fagyott ki állandóan, 10-ből 1szer nem fagyott ki :/ az eredeti patch-et nem engedi telepíteni, mert nem ismeri a gt-vc.exe file-t.. Hát mi ez ha nem egy sz@rrakás ? Már az ég egy adta világon mindent kipróbáltam vele.. Ha nem az eredeti verzióval játszok, akkor nem ismeri fel a mentésemet.. Továbbá érdekes, hogy a parancsikon --> tulajdonságokra kattintva, még kompatibilitás fül sincsen..(WIN10pro)Azt a jEG --> kompatibilitási hibaelhárítóval talán lehetne pótolni, viszont ott nincs sok lehetőség.. Tud valaki megoldást??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!