A Vice Citybe amikor bemegyek a fegyverboltba mindig lefagy a játék. Mit csináljak, hogy ne történjen ez?
Figyelt kérdés
Eredeti a játék!2011. okt. 28. 18:17
11/26 A kérdező kommentje:
Egyik osztálytársam adott hozzá módot (Ultimate) és azzal nem fagy le.De az viszont nem tetszik.
2011. okt. 31. 17:29
12/26 sztbali válasza:
Szerezd meg a rejtett csomagokat. 60-nál már elég jó fegyverek állnak rendelkezésre.
13/26 A kérdező kommentje:
Már össze gyűjtöttem mind a százat.Amúgy ezzel még nem is lenne bajom, de a "Dildo Dodot" se tudom megcsinálni, mert ott is lefagy.
2011. nov. 3. 15:16
14/26 pat27 válasza:
nézd reinstall ha kell a mentés akkor Dokumentumok/gta vice city user files azt tedd ki az asztalra és telepisd ujra a játékot majd ha kász lesz 2 gta vc user files mappád az egyik az asztalon másik dokumentumokba a dokumentomkból töröld ki és rakd be az asztalról!!!!
15/26 A kérdező kommentje:
Oké.Köszi, de nekem valamiért nem a Vice City mappába rakta, hanem teljesen máshova.
2011. nov. 4. 12:51
16/26 SvBHD válasza:
Ugyanezek jelentkeznek nálam is. Amúgy a mentések itt vannak C:\Users\felhasználóneved\Documents\GTA Vice City User Files
De nekem a reinstal se oldotta meg. Véletlenül nem narancssárga dobozos verziód van?
17/26 A kérdező kommentje:
De, az van meg.
2012. febr. 24. 15:10
18/26 SvBHD válasza:
Nekem is az van. Lehet hogy az egész kiadás hibás.
19/26 A kérdező kommentje:
Elég szívás....de azért basztatják az embert, hogy vegyen eredeti játékot. :(
2012. febr. 25. 10:27
20/26 Szergej55 válasza:
A naracssárga verzióval tényleg baj lesz, ugyanis nálam is folyton hibaüzenetet jelzett, mikor a Dildo Dodo és a Cop Land (zsarusan) küldetést, illetve az autószalonos versenyt akartam megcsinálni. Ezúton is fogadják őszinte gratulációmat, taps-taps!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!