Rage vs Battlefield 3. Melyiket vegyem? (Részletek lent)
Meg akarom venni a 2 játék közül valamelyiket. Melyiket vegyem?
Ezek alapján várom hogy melyik jobb játék:
- Grafika
- Ár (mivel a Rage ha jól tudom 3CD-s XBOX 360-RA és ez nekem 4500-ba kerülne a Battlefield 3 meg ha jól tud 1CD ami csak 1500 lenne nekem).
- Játékélmény (azt ne vegyétek bele hogy az egyik FPS a másik meg ilyen poszt-apokaliptikus szerűség :D. CSAKIS azt hogy mennyire élvezetes játszani)
- Játékidő
Az hogy milyen a multija nem érdekel mert nem multizni akarok vele :).
Attól még hogy van Xbox-unk az nem azt jelenti hogy van pénzünk hetente venni 10.000-ért játékokat. Akármit mondasz nem fogok eredeti játékot venni. Meg amúgy is nem akarok multizni.
Most tegyük fel hogy havonta kapok játékot (Ami nem igaz mert úgy 3-4 havonta 2-őt)
Te havonta vennél 2 játékot ami eredeti mondujuk 20.000 forintért?
Vagy ugyanezt a 2 játékot (tegyük fel hogy ugyanúgy ahogy én: 1CD 1500, és mind 2 játék mondjuk 2 CD-s.) 6000 forintért.
MINDEZT ÚGY hogy nem érdekel téged a multi mert nem szeretsz multizni.
Ebben az esetben te melyiket választanád?
Mondjuk szerintem te azt fogod mondani hogy inkább megveszed, és segíted a Microsoftot (mintha nem lenne már így is rengeteg pénzük).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!