Melyik gitárt vegyem? Részletek lent!
2 gitárról van szó:
Az egyik a Vorson EDG-45.
A másik a Squier Bullet Stratocaster.
Első gitáromat venném, de nem akarok "gyakorlógitárt" venni, mert elég sokáig ez lenne a gitárom. :D
Szóval ebben jártasabbakat kérdezném, melyiket vegyem? És pls írjatok jellemzést is, melyik miben jó/rossz. Legfőképp metált, rockot szeretnék játszani. :D
Ha sokáig meg akarod tartani, ne ilyet vegyél, hanem minimum kétszer ennyit szánj rá. A Bulletról tudok nyilatkozni, gyakorlatilag bútorlapból van, nem szabad ilyet venni. Árfekvéséből adódóan a másik is hasonló tulajdonságokkal bírhat.
A Squier régen jó volt (nekem van egy 2002-es és egy 2004-es), de tavaly próbáltam párat, rengeteget romlott a minősége, de ha ragaszkodsz hozzá, csakis Standard szériásat vegyél (még az Affinity sem az igazi).
A mostani gitárpiacon a Cort játszik nagyon jól, nekem Cort basszusom van, nagyon elégedett vagyok. Tehát Cortból lehetséges, hogy az olcsóbb gitárok is jól használhatók, ellenben a többi márkákkal. De tényleg, elektromos gitárra költs legalább 50 ezret. Erősítő, hangoló, ilyesmi nem kell, úgyis rá tudod dugni számítógépre.
Én a Vorsonra szavaznék.
Nem akarok itt hirdetni, de van eladó, jóárasított Ibanez GRG170DX-em, tokkal, straplock pánttal ;) Ha érdekel, írj.
1-ső: Nem szeretném a gépre dugni :S egy kombó jobb lenne
Sajnos nem tudok drágább gitárt venni, a gitárra kb. 30ezret, kombóra kb. 10erzet tudnék szánni.
Szóval a Cort a jó. Jobb mint a Squier Bullet Strat? Nekem az utóbbit ajánlották.
még egy tízes, és a tied ;)
[na jó, tényleg befejezem a trade-elést]
Google.
Röviden, jó gitár, kezdőknek 5 évre jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!