Ajánlanátok valami jó játékot pc-re?
Figyelt kérdés
Valami olyasmi kellene amiben csak megyek előre és darálok mint a szemét... tetszett a painkiller, serious sam 1-2, doom 3, manhunt, legacy of kain sorozat... az a lényeg hogy pc-n tudjam tolni.2011. okt. 23. 16:09
1/3 anonim válasza:
Arma2------ Baromierős gép kell neki gtx260-al is csak közepes grafon megy hard-on akad
2/3 anonim válasza:
Arma2? hát nem az a hentelős játék.
Főleg, hogy Szimuláció, Stratégia, Akció, kategóriában van.
de egy próbát megér márcsak azért mert ingyenesé tette a kiadó.
de nekem még egyszer sem sikerült az arma2-ben a doom-hoz hasonló módon irtani az ellenséget.
Oda taktikai gondolkodás kell, kihasználni az adott környezet adottságait.
Itt egy pár hentelős játék:
"john woo stronghold"
"max payne" 1-2-3
"just cause 2"
"left 4 dead 1-2"
"PAYDAY The Heist"
Érdemes beszerezni az új serious sam 1 és 1/2HD-t, mert akkor olcsóbban lehet hozzájutni a most megjelenő "Serious Sam 3 BFE"-hez
3/3 anonim válasza:
Első vagyok.. bocs félre olvastam a kérdést.. :D azt hittem olyan játékot keres ami nem olyan hogy megy előre és darál.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!