Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ebben mennyi az igazság?

Ebben mennyi az igazság?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__2.. itt hogy azok a fiúk akik játszanak a simsel melegek,ez igaz?Szerintem nem mert én is szoktam játszani vele és nem vagyok meleg.Csak kíváncsi vagyok a ti véleményetekre.

22/F

2011. okt. 15. 21:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Fiú hetero vagyok és mégis játszok vele.
2011. okt. 15. 21:39
 2/7 A kérdező kommentje:
de akkor ugye az nem igaz hogy akik fiúk játszanak a sims-el azok melegek?
2011. okt. 15. 21:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez egy nagy baromság aki kitalálta ezt az egészet. Ismerek jó pár embert akik játszanak vele és mégis a csajokat szeretik.
2011. okt. 15. 22:13
 4/7 anonim ***** válasza:
na jo, nem vagy meleg... de 22 evesen sims-ezni, es meg ezt a kerdest is felrakod
2011. okt. 15. 22:32
 5/7 anonim ***** válasza:

Most akkor azt kérdezed, hogy meleg vagy-e?

Igen. Ha ennyire nem tudsz dönteni 22 évesen, hogy a nőket, vagy a férfiakat szereted, inkább egy tévhitre és pár ember véleményére támaszkodsz, akkor 100%, hogy vannak meleg hajlamaid. Ha nem is vagy meleg, de biszexuális biztos. Ez van.

2011. okt. 16. 09:58
 6/7 A kérdező kommentje:
nekem van barátnőm csak ahogy a kérdésemben is írtam hogy: "Csak kíváncsi vagyok a ti véleményetekre" szóval EGYÁLTALÁN nem vagyok meleg.
2011. okt. 16. 11:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Jól van, csak kicsit furcsa.

Nem véleményt kértél, hanem azt akartad megtudni, hogy igaz-e. :)

Ha vélemény kell, akkor szerintem nem. Ha nekem mondjuk tetszene az Alkonyat vagy Justin Bieber zenéje, tojnék rá, hogy ki mit gondol. Tudom, hogy nem vagyok meleg, innentől más véleménye nem számít.

2011. okt. 16. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!