Milyen fajta xboxot vegyek?
Figyelt kérdés
Venni szeretnék egy xbox ot de nem tudom hogy milyet valaki tudna segíteni csak játszani kellene2011. okt. 7. 21:12
1/10 anonim válasza:
Csak játszani kellene? Ezt hogy érted, mire akarsz még használni egy konzolt? Egyébiránt 250gb-os slimet vegyél, az éri meg a legjobban.
2/10 Trollololo válasza:
250 gb slimet :D én is majd most fogok venni, szintén megkérdeztem :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__2213798-x..
3/10 anonim válasza:
mentésekre szerintem elég a 4GB-os is , de ha olcsóbban meg akarod úszni akkor vannak újabb Fehér színű gépek is .
De én egy Slim-et vagy egy újabb Arcade-ot ajánlok
4/10 anonim válasza:
atttól függ mennyi pénzed van... mert kell hozzá még flash (ha van eszed) + majd dvd, egy normális tv vagy monitor (hogy élvezd is amit az gép nyújtani tud) estelge még kontorller, hdmi kábel stb... szal ha nincs sok pénzed akkor egy olcsóbbat vegyél
5/10 Trollololo válasza:
flasheltetni pont hogy hülyeség.. cask akkor nem ha nem akarsz liveon jáccani
6/10 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat szerintem slim-et veszek
2011. okt. 8. 17:05
7/10 anonim válasza:
Ha van eszed, akkor nem flashelsz, hanem élvezed a live-ot, amit elég nehéz elmagyarázni, ha nem tapasztaltad. Flashelni akkor kell, ha csóró vagy, vagy sajnálod a pénzt a saját szórakozásodra.
8/10 anonim válasza:
bocsi de én se vagyok csóró pedig flasheltem a boxom...
csak nem akarok kidobni 15ezreket csak úgy játékokra mert azért nekem az egy picit túl nagy luxus lenne + még 10ezer a live
nekem annyit nem ér a multi része én annélkül is elszórakozok
de ha a kérdező nem sajnálja rá a pénzt akkor állok elébe
9/10 anonim válasza:
ma 20:31-es nem vagyunk csórók hanem nem mindenkinek van pénze több 10000forintos játékokra
10/10 anonim válasza:
Értem én, ezért írtam, hogy VAGY csóró VAGY sajnáljátok a pénzt rá. Miért kell állandóan magukra venni az embereknek a legrosszabbat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!