Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a véleményed a The Frostmou...

Mi a véleményed a The Frostmourne WOW szerverről? Játszik ott vki innen?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 28. 19:34
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
UTÁLOM a Wow-ot be kéne tiltani -.-
2009. ápr. 29. 13:12
 2/7 anonim ***** válasza:
azért mert te utálod nem kell betiltani.A Wow kétségtelenül a világ legjobb MMORPG-je marad még jó sok évig.És attól még,hogy egy pár ember,aki ránéz és azt mondja hogy fúj,anélkül hogy kipróbálja,attól még nem fogják betiltani.Én imádom.
2009. ápr. 29. 18:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem azért utálom,mert nem tetszik:) Személyes problémák xD és idegesítx)
2009. ápr. 30. 17:29
 4/7 anonim ***** válasza:
nagyon jó szerver bár 7x bannoltak spiid heck miatt D
2009. máj. 20. 16:00
 5/7 Thurston ***** válasza:

A másodiknak:

Jövőre érkezik a Final Fantasy XIV, onnantól kezdve ez állításod nem lesz helytálló.

Egyébként én utálom az MMORPG-ket. Dög unalmasak, nem kell hozzájuk semmilyen skill.

2009. aug. 7. 15:20
 6/7 anonim válasza:
faxt nemkell:D wowba én hunterrel letom vinni 2v1-ben,de ezt lesd meg: [link] (nem reklám) naezmár skill:D
2010. jan. 22. 17:15
 7/7 anonim ***** válasza:
A kérdés az volt, hogy mi a véleményt a Frostmourne szerverről, és eddig senki nem válaszolt rá. Elmondom: viszonylag jó szerver, a q-k működnek, northrend 90%-a bug mentes, bossok jók, asszem ICC-be még nem lehet bemenni de már dolgoznak rajta. A játékosok is normálisak^^ További infókat itt találsz. www.thefrostmourne.eu
2011. szept. 28. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!