Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért tölti le néha ilyen...

Miért tölti le néha ilyen lassan a CoD2 multiplayerben a modokat, mappokat stb. egy szerverről?

Figyelt kérdés
Aki ismeri azt tudja hogy van sok szervern és azokon különféle modok,pl:más skinnel vagyunk,vagy sok az új mapp(pálya) amiket mások csináltak,vagy egy klán tagjai stb.(szóval nem eredeti mapp,nem a készítók csinálták) és ezeket mindig letölti a szerverröl mikor csatlakozok.És néha nagyon lassan tölti még az ilyen 500kb-okat is de az lyen 15-40 MB-okat meg gyorsan letölti..nem értem:S pedig nagyon jó új gépem van,és az internet se szokott bénázni,néha laggolok más játékon de az más.
2011. júl. 15. 10:36
 1/2 anonim válasza:
nekem is ugyan ez a problémám.Ha megtaláltad a kérdésedre a választ akkor segíts nekem is.
2012. máj. 9. 16:28
 2/2 anonim ***** válasza:
lassu net... csak ez lehet a probléma
2015. máj. 27. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!