Fifa 12 feltelepítem elindítom és nem megy! Valaki?
Figyelt kérdés
Fifa 12 be mikor feltelepítem megy minden jól! amikor indítanám a játékot kijön hogy játék indítása rákattintok és bejön a fifa lógó utána meg egyszerűen kilép! :S tudna valaki segíteni??2011. okt. 3. 20:35
1/8 anonim válasza:
Nekem is volt már ilyen néhány játéknál. Esetleg leírnád, milyen géped van? Lehet, hogy gyenge hozzá, vagy talán hibás verziójú játékot töltöttél le.
2/8 A kérdező kommentje:
én is gondoltam a gépigényre de kellene futnia! minimumon biztos! és indításkor le is veszem a grafikát meg minden de csak a fifa logóig jutok!
2011. okt. 4. 18:59
3/8 anonim válasza:
Nekem is pont így van ...gépigény megfelel de mikor belépek kiírja h fifa12 és kilép..
4/8 A kérdező kommentje:
ugyanez van nekem is
2011. okt. 7. 18:40
5/8 anonim válasza:
a dokumentumokban a FIFA 12 mappában van egy instance0 nevű fájl, tedd írásvédetté és menni fog
6/8 anonim válasza:
nekem a dokumentumokban nincs ez az instance0... es ugyanez a problemam
7/8 anonim válasza:
mostmeg amikor beinditom kiválasztom acsapatot meg még minden szert utána azt írja hogy: a mentés sikertelen. és válaszoknak ezek vannak: ujra,mégse,folytatás mentésnélkül. és rákattintok a folytatás mentésnélküre és lefagy. mittegyek hogy mentsen?valaki segítsen!!!
8/8 yuki.13 válasza:
helló nekem is ugyan ez a bajom és nem tudok mit csinálni mert amikett ki írtak mind meg csináltam és nem jó(be agya a fifát és be adja a logót és utána meg kilép az asztalra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!