Milyen a Battlefield 3 Beta?
Hát figyelj, nem vagyok egy nagy játék őrült, évek óta nem játszok, de konkrétan megnézel bármilyen videot BF3-ról, és az a hangulat, meg minden...egyszerűen behugyozok tőle :D
MOCSOK JÓ
Azért videót nézni nem ugyanaz mint játszani.
Amúgy, egyelőre vegyesek az érzelmeim, tény hogy nem vagyok pro játékos, de az tényleg kiakasztó mikor az első kósza golyó földhözvág, egyesek kempelnek mint állat, meg mivel nem játszottam ilyet bf2 óta, így számomra néha átláthatatlanabb.
Lehet a pálya is rádob, de valahogy nem a régi csapatban támadós bf hangulata van hanem inkább mintha egy 16x16os kis pályán lennénk összezárva.
Kempelésben meg szintén idegesítő mikor egy sniper már 10edjére lő agyon, elkerülni nem tudod, lelőni megint nem mert túl messze van, és csak gyűjti a killeket.
A másik meg mikor belesüllyedek a pályába, és az istenért nem tudok onnan mozdulni, és ez respawn, vagy tűzharc közepén elég érzékenyen érinti az embert.
Összességében a hibák úgyis eltűnnek majd a véglegesre, és remélhetőleg játszhatóbbá is válik a dolog, és a sebzést én is negatívumként hoznám fel. Majd kiderül mi sül ki ebből.
Nem, mivel olyan még nincs is.
Az a baj, hogy hiába realisztikus, ez egy játék, és így élvezhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!