Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Fifa 12-ben hogyan kell...

Fifa 12-ben hogyan kell cselezni, pontosan lőni, vagy például dekázni? (lent. )

Figyelt kérdés

Letöltöttem a Fifa 12-t és a billentyűzet képe helyett az Xboxnak a vezérlőjét adja ki és kiadja hogy X , Y , stb...

Arra rájöttem hogy a nyilakkal megyek az A betűvel szöktetek

a D betűvel passzolok az S betűvel kapura lövök de nem a legpontosabban ... a space-val pedig kapura lövök de bárhogyan is lövök mindig vagy fölé vagy mellé tehát ezt úgy értem hogy 10 ből 11 nem talál kapura ...

Ha valaki játszik akkor légyszíves írja le hogy melyik gomb mit csinál...

Ja és ha 11est rúg nekem az ellenfél hogyan tudok vetődni a labdáért ...

2011. szept. 30. 00:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Az irányítást a játékon belül tudod állítani. A pontos lövést is tudod ott állítani. A kapussal a tizenegyeset a num4, num2, num6 és num8 segítségével védheted.
2011. szept. 30. 13:51
 2/4 A kérdező kommentje:
De hogyan kell PC beállítani mert ott csak leírja hogy mit mivel kell de azt nem a billentyűzeten hanem az Xboxnak a vezérlőjén
2011. szept. 30. 22:52
 3/4 anonim ***** válasza:
a válasz engem is érdekelne.a fifa 10-11el nem túl sokat játszottam inkább a 07-08-09el és be szeretném állítani h a d-vel lőjjek,s-passz,a magas passz,e-sprint...tudja valaki h kell sprintelni?azt meg se találtam.
2011. okt. 1. 12:08
 4/4 anonim válasza:
Vegyel hozza logiteches joystickot
2011. okt. 18. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!