Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Metin2-n hogy lehet leggyorsab...

Metin2-n hogy lehet leggyorsabban farmolni?

Figyelt kérdés
2011. szept. 12. 17:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nos, leginkább horgászattal.2 óra alatt megvan egy leltárnyi hal, ami 45-50k-ben számolva megvan közel 2m.És ha rászánod magad, és kinyitod, lehet benne TALÁN 3kagyló.És ha abban is van gyöngy, és eladod...Hát az vagy 20m is lehet, de mindehez iszonyat nagy mázli kell.Ezért jobban megéri csak úgy eladni a halakat.
2011. szept. 12. 18:36
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudom hogy érted a farmolást de ha fejlődéses farmolást akarsz akk kell lennie jó páncélzatnak warlónak olyan képesség mint pl erőstest sötét vértezés jó fegyó és az úgy rendesen viszi ;)
2011. szept. 12. 20:06
 3/7 anonim ***** válasza:
86%

Szia.

Legközelebb légyszives pontosabban írd le a kérdést.

pl: Metin2 farmolás tippek? (Lent) lentre pedig leírod a szinted,hogy milyen módszert akarsz? pl: yang,exp stb.. és így gyorsabb,pontosabb választ tudunk adni.

Sajnos szinted nem tudom szóval.

Ha exp-t szeretnél szerezni akkor olyan mobokat(szörny) ölj amik nálad 1-5 szintel nagyobbak.

Ha yangolni akarsz akkor arra van egy nagyon jó módszer.

Ha ezzel a karakterrel meghaladtad az 40es szintet akkor kezdj egy új karit told fel 27-35 közé és öld a Kegyetlen Íjjászokat és a Brutális generálisokat. Ezeket map2-n és az Serioung völgyben(Orkok följén) találod meg.

Ha hasznos volt a válaszom akkor légyszives nyomj a válaszom jobb oldalán lévő zöld kézre ami felfelé mutat. Köszönöm remélem segítettem.

2011. szept. 12. 20:47
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenki kapott zöld kezet.de én úgy értettem hogy hogy lehet leggyorsabban yanghoz jutni és akkora karit csinálok amekkorát mondotok és oda megyek ütni vagy azt ütöm amit ti mondotok ha úgy szerintetek jól lehet szeretni yangot
2011. szept. 13. 05:14
 5/7 A kérdező kommentje:
az utolsó tippjét ki fogom próbálni
2011. szept. 13. 05:14
 6/7 anonim ***** válasza:
82%
Szia. Jó! Próbáld ki! Nekem megérte! :)
2011. szept. 13. 17:06
 7/7 orosz gergő válasza:
100%
A horgászás a legjobb télleg de megéri kinyitni a halakat mert ha van kagyló drágán elehet adni pl 1,2 vagy 1,5 misibe is veszik
2013. szept. 15. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!