Hogy lehet farmolni és mi kell hozzá? (Metin2mester)
hali! én már nem játszom ott hanem rendes gf szerón de szerintem a legjobb farm Lv 50es szinten testi karival (aura mámor G 3. skill a forgó) SD2-ben az íjászos termek. Hát ami minden képpen szükséges hozzá: egy céh amibe leadhatod az EXP-t vagy van olyan gyűrű is asszem, köpeny, king vért, warló (van). A többi cucc a lehető legjobb tp-s sisak pajzs minnél nagyobb defes és kész. Ha jól tolod 1 óra alatt akár 1.000.000.ot is ki lehet farmolni. Harmadik kéz MINDENKÉPPEN KELL!!!!
Remélem tudtam segíteni :)
sry.. lemaradt 3 db 0
1.000.000.000 de legalább 500m harendesen tolod
Javaslom, SD2-ben farmolj, LvL 60-65-ön, kingben, lóról persze. Ha folyamatosan nyomod, télleg összegyűjthetsz 3 rudat, ehhez 1 óra sem kell. Viszont akkor csatlakozz egy céhhez, akinél leadod az EXP-t, különben megy fel a szinted, és egyre kevesebb Yangot kapsz.
Ezek a cuccok kellenek hozzá:
King (7 opt, füllkő)
Egy jó, +9-es, fullköves kard (attól függ, milyen a kasztod, harcosnál pl. mentához kétkezes, testihez egykezes fegyver kell) pl.: Tünde kard+9 (<--- ez egykezes)
+9es 61-es pajzs
A többi nem fontos, csak +3500 TP-vel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!