Legfélelmetesebb gépes játék?
Figyelt kérdés
Eltoltam a doom3-at, eleinte kemény volt aztán már unalmas de van egy király jellegzetes hangulata. tudtok még hasonlókat?2011. szept. 5. 15:49
21/29 A kérdező kommentje:
kész az acid és utána elakadok, nem tudok hova menni mit összeszedni ls semmi sem történik...
2011. szept. 10. 15:41
22/29 A kérdező kommentje:
na ja megvan, továbbjutottam. az első szörnyet ahogy megláttam egyből utánaszaladtam mert eddig csak messziről láttam őket, persze hogy kinyírt de azért remélem lesznek parásabb részek mert ez eddig mászkálás a házban ahol legszívesebben laknék...feltéve hogy mocsár veszi körül :))) szeretem a mocsarakat :)
2011. szept. 10. 17:01
23/29 A kérdező kommentje:
Nos végigvittem az Amnesiát. Remek játék tetszett de azért lehetne parásabb is. Valami olyan játék kéne ami kegyetlenül félelmetes :)
Egy amnesia reakció:
2011. szept. 19. 15:02
24/29 Trollololo válasza:
25/29 A kérdező kommentje:
Nagyon tetszett a kor amiben játszódik meg a környezet. Nincs hasonló túlélőhorror?
2011. szept. 20. 15:20
26/29 Trollololo válasza:
talán a penumbra, frictional gamestől ismét :D am.. még a dead island is egy remek példa túlélőhorrorra
27/29 A kérdező kommentje:
igen ezekről sokat hallottam mostanában :) szerintem dead islandnak nagya agédtzghdfgb ááá nemtudok írni. na majd este
2011. szept. 22. 07:01
29/29 A kérdező kommentje:
az :D
meg az ilyen paráztatós játékok jobban bejönnek ott meg csakmész és ölsz. a doom 3 a kettőnek a keveréke és egy rakat fos
2011. szept. 23. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!