Fifa12 konzolos lesz vagy sem?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Gondolom sokan játszotok a fifával,nos mint tudjátok a fifa11 pc-re konzolosan jött ki.
Valaki tud valami hírt a 12-ről hogy az kijön normálisan pc-re azaz billentyüvel is lehet lesz játszani vagy az is cak konzolos lesz?
2011. szept. 3. 22:03
2/5 A kérdező kommentje:
Az infót elmondod honnan szerezted?
2011. szept. 4. 11:17
3/5 anonim válasza:
Gondolom onnan, hogy ez már pár éve így van, valamint a fifát kontrollerre írják, jobb az irányítása, mint billentyűzettel.
4/5 A kérdező kommentje:
Pár éve nem lehet mivel eddig csak a fifa11 lett konzolos a 10 még nem konzolos..
Könyebb irányitás?
Hát figyelj kinek mi..meg szerintem "nekik" nem nagy ördöngőség megcsinálni mind2re hgoy tudjál választani.
2011. szept. 7. 15:49
5/5 anonim válasza:
konzolos, de lehet játszani billentyűzettel is :) én már a fifa 11 -nél is átálltam konzolra és jobban megy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!