Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A WOW, hogyan okoz függőséget?

A WOW, hogyan okoz függőséget?

Figyelt kérdés
És valóban,hogy olyan jó játék,hogy megéri fizetni a havidíjat?
2011. aug. 28. 09:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló, mint a cigi. A nikotin miatt függő leszel, muszáj ún. WoW-tapaszt hordanod, vagy elvonóra járnod, ha le akarsz róla szokni xD Mégis mit gondolsz, hogyan okoz? :D Akkor megkérdezem: A szex hogyan okoz függőséget? Az evés? Az édesség? A lényeg hogy rászoksz egy alternatív, elképzelt világra, ahol hatalmat érzel, és ebben kiéled a vágyaidat. Szerintem nagy hülyeség.
2011. aug. 28. 09:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát, aki alapból szereti az ilyen játékokat, az könnyen rászokhat... Viszont aki a legkevesebb érdeklődést sem mutatja iránta, az nagy valószínűséggel nem fog. Szóval szerintem egyénfüggő. :)
2011. aug. 28. 09:46
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi! :D

Az lesőnek egy hatalmas XD jár! :D

Egyébként Én személy szerint bírom a WOW szerű játékokat,az valahogy pont nem jön be.

Inkább:

Titan Quest - most azzal játszok

Dark Messiah Of Might And Magic - játszom

LOTR-Return of the king - játszom

Trine - játszom

Diablo

Dragon Age-Origins - játszom

The Witcher - játszom

2011. aug. 28. 11:01
 4/8 anonim ***** válasza:

első voltam :) Örülök hogy "XD"-t értem el nálad xD

én inkább a neverwinter nights-hoz hasonlóakat kedvelem. Amúgy válaszolva még, a WoW azért olyan hatalmas szám, mert szinte végtelen a játékélmény, és nem single player, hanem PvP játék, amit nagyon értékelnek a gyíkok a gép előtt xD

2011. aug. 28. 11:10
 5/8 anonim ***** válasza:
ha jatszol rpg-ket akkor tudnod kene sajat magad a valaszt... az egyik legjobb magyarazat a karakter gear-elese, a legjobb cuccok nem potyognak az egbol, hanem sokat kell instazni vagy pvp-zni ertuk,
2011. aug. 28. 11:12
 6/8 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti:

:D

Utolsó:

Én még valahogy sose éreztem olyan késztetést,hogy most muszáj játszanom velük.

Pedig egyik haverom WoW-ozik,és ő se olyan függő,mint ahogy sokan a neten.

2011. aug. 28. 11:28
 7/8 anonim ***** válasza:
kitaláltak a wowba olyan dolgokat amikért nagyon sokat kell dolgozni bár már picit egyszerűsítettek itt ott ,de még így is egy karakter nagyon komolyan megcsinálva 2-3 hónap ha minden nap csak játszól és nem alszól . És már picit tapasztaltabb játékosról beszélek ,de azért über proról se . Van akinek 2-3 hónap csak a karakter felhúzása csomó kockulással . És van aki maximalista (pl én is ps3 on pl trófeákat gyüjtök játékokból ezek ilyen online achievment rendszernek felelnek meg ) az ilyen embereknek nagyon elveszik az idejüket . meg még úgy könnyű rászokni hogy sokszor kevés időd van mert lefáraszt munka és ilyenkor könnyű ezt csinálni és egy idő után rászoksz .
2011. aug. 28. 16:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi! :D
2011. aug. 28. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!