Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek a Sims 3 nem okoz...

Szerintetek a Sims 3 nem okoz függőséget?

Figyelt kérdés
2011. aug. 15. 14:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ ki játssza. Én pl azt csináltam, h egy darabig játszottam vele, aztán meguntam, majd ha megint kedvem lett rá, újra elővettem... de ezek a "kedvem van rá" periódusok csak 5 napig tartanak, és hónapok vannak közöttük, szval semmi rossz nincs benne...

De biztos van olyan, akinél ez súlyos is lehet. Mondjuk, szerintem ez minden játékra igaz.

2011. aug. 15. 14:07
 2/4 -akárki- válasza:
sztem az előttem lévőnek igaza van de ezt csak te tudhatod én úgy gondolom hogy minden internetes játék meg ilyenek függőséget okozhatnak de ez embertől függ szerintem
2011. aug. 15. 14:34
 3/4 -akárki- válasza:
jajj még annyit hozzá tennék,hogy bár nemigen ide tartozik de azért elmondom: a blikkben olvastam,hogy egy 13 éves(annyi mint most én)csaj belehalt az xboxba de azt is hozzá kell tenni hogy asztmás is volt na mind1 csak mondom hogy bárminek mármilenn kövijje lehet de ez csak egy ember véleménye a több millióból midenkinek más és más a véleménye na szijjasztok detty voltam
2011. aug. 15. 14:39
 4/4 OwnedDM válasza:

okozhat függőséget, sok olyan ember van aki elégedetlen az életével és ott próbál jobb életet élni, de komoly következményei lehetnek, elsőnek kinő a hatodik ujja a bal karján az illetőnek, de csak ha gépen simsezik, ha más konzolon akkor ott csak lábujj vesztés léphet fel, másrészt még szörnyű köhögés léphet vel, aminek következtében a bélsár ürítés megfordul, a szeme az illetőnek kifolyik az orrán meg egyebek, nincs rá gyógyszer. ennyi voltam.

Érdekel valakit egy félig használt önelszóró rizs automata?

2011. aug. 15. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!