Szerintetek a Sims 3 nem okoz függőséget?
Attól függ ki játssza. Én pl azt csináltam, h egy darabig játszottam vele, aztán meguntam, majd ha megint kedvem lett rá, újra elővettem... de ezek a "kedvem van rá" periódusok csak 5 napig tartanak, és hónapok vannak közöttük, szval semmi rossz nincs benne...
De biztos van olyan, akinél ez súlyos is lehet. Mondjuk, szerintem ez minden játékra igaz.
okozhat függőséget, sok olyan ember van aki elégedetlen az életével és ott próbál jobb életet élni, de komoly következményei lehetnek, elsőnek kinő a hatodik ujja a bal karján az illetőnek, de csak ha gépen simsezik, ha más konzolon akkor ott csak lábujj vesztés léphet fel, másrészt még szörnyű köhögés léphet vel, aminek következtében a bélsár ürítés megfordul, a szeme az illetőnek kifolyik az orrán meg egyebek, nincs rá gyógyszer. ennyi voltam.
Érdekel valakit egy félig használt önelszóró rizs automata?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!