Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Metin2be hol tudok venni...

Metin2be hol tudok venni Titokzatos láda-t?

Figyelt kérdés
a tárgy piacon nem találom..
2011. aug. 25. 21:35
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Amúgy tegyél már fel magadrol egy képet vagy mond már meg a teljes nevedet, megnézlek Facebook-on. xd
2011. aug. 30. 21:58
 22/26 A kérdező kommentje:
eger heroes facebook oldalán rám találsz...
2011. aug. 30. 22:02
 23/26 A kérdező kommentje:
amúgy ha felveszel msnre akkor küldök képeket..de facebookon nem jelolok ossze mindenkit..nem kell hogy nézegessék a magán életem stb..
2011. aug. 30. 22:07
 24/26 anonim ***** válasza:
Nem bírod ki, hogy ne a tiéd legyen az utolsó szó, ugye? Te kezdted a szitkozódást, ne csodálkozz, ha valaki visszaszól. Ha pedig betöltötted a 10. életéved, rettentően gyerekesen viselkedsz.
2011. aug. 30. 22:34
 25/26 A kérdező kommentje:
figyelj abba is hadhatjuk..elismerem gyerekes volt.. az 1ő válasz agresziv volt mert aznap feszült voltam..aztán azért folytatódott mert tényleg dühös lettem..nem vagyok haragtartósem ugyh én nem veszekszek tovább és bocs..de ne hidd h most ez meghátrálás..csak nyugalmat teremtek..és tényleg lehet hogy találkozunk győrben az másik dolog h joban v rosszban maradunk (ha te vagy a győri válaszoló)
2011. aug. 30. 22:43
 26/26 anonim ***** válasza:
Semmi gond, bocsánatot kértél, nem tekintem meghátrálásnak.
2011. aug. 30. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!