Metin2be hol tudok venni Titokzatos láda-t?
Figyelt kérdés
a tárgy piacon nem találom..2011. aug. 25. 21:35
11/26 anonim válasza:
Egyébként, ha mégis megkeresnél Győrben lakom. Itt a hozzád hasonló mitugrászokat szétkapják az utcán, ha nem vigyáznak...
12/26 A kérdező kommentje:
már bocs de te mitől lennél olyan kemyén? te se tod kinek pattogsz..a te fajtádat én is szét szoktam kapni..attól mert metinezek és tévedtem azt hiszed kis fikással beszélsz?
2011. aug. 29. 22:00
14/26 anonim válasza:
Lerí rólad, hogy az vagy. A felfogásod egy bölcsis kisgyerekével van egy szinten. Ha meg valamit nem értesz, ahelyett, hogy kérdeznél, egyből kiakadsz.
15/26 A kérdező kommentje:
pff...hát ez nemigaz...na jó két kis einstein mind a 2en eldugulhattok és elhihetitek h rátok tenném az 1ik kezem az alatt össze esnétek...
2011. aug. 30. 16:43
16/26 anonim válasza:
Még mindig azt mondom: Egy 10 éves nem tud velem tenni SEMMIT.
17/26 anonim válasza:
Egyet értek előttem szólóval.
Te meg... Nem tudom elhinni, hogy erős vagy, ugyanis pont a gyengék szokták ezt csinálni, amit Te. Neten fitogtatják a nem létező erejüket.
18/26 A kérdező kommentje:
nem fitogtatom de nem tudlak hova tenni titeket és csak feldühítetek ha meg annyira nem hiszed el h nagyob súlycsoportba tartozok mint ti akkor nézetek meg facebookon vagy bánom én micsináltok...nem fogom két senkinek magyarázkodni..de mosmár télleg fel hútatok és ha itt lennétek a szart ki ráznám belőletek és nem érdekel mit hisztik mert tudjátok van egy idézet "Nézz nyugodtan gyengének, csak erősebbé teszel. Nevess csak rajtam a szánalmas úgyis Te leszel"
2011. aug. 30. 20:47
19/26 A kérdező kommentje:
és még mielőtt bele kötnétek bocs az írás hibákért csak már ideges vagyok és nem megy úgy az írás...
2011. aug. 30. 20:48
20/26 A kérdező kommentje:
várjunkcsak..győr nincs olyan messzi mégsem..tavaly is voltam na majd told ki magad a pályára ha megyünk a sharks-al játszani
2011. aug. 30. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!