Az Alice Madness Return játékom akadozik, majd kilép! Mit tegyek?
Nagyon szeretnék már játszani ezzel a játékkal. De sohogy sem sikerül. Eleinte minden rendben ment. Feltelepítettem, crac-eltem. Elindult a játék. Bejött a menü. Én pedig örültem, hogy végre játszhatok.
Igen ám! De amikor játszottam elkezdett kissé szagadozni, aztán meg kilépett. Én lány vagyok és az alap dolgokhoz értek. De ez kifog rajtam. Fogalmam sincs mit kéne tennem.
Mikor szakadozik és kilép, akkor ez az üzenet szokott megjelenni:
Pure virtual function being called while application was running.
Mivel az angol szókincsem nem valami nagy, hát nem értettem meg. Még ha a google fordítóba is gépeltem be, se értettem.
A grafikában kéne átállítani valamit? Vagy simán nem bírná el a gép?
Már vagy 6-szor újra telepítettem. Ja meg kétszer különböző torrenten letöltöttem. De így sem jó.
Bár a vírus itómnak sem teszik. Ki is írta.
Segítsetek nekem. A hülye válaszoktól meg kíméljetek.
Akkor írnál a játék supportjára angolul vagy németül, és egy pillanat alatt megmondanák mi a gond.
De akinek meg nincs pénze játékokra, az ne játszon, ugye. ;)
Kikapcsoltam a vírus irtót és már jobb egy fokkal. Tovább jutottam, de néha még kilép.
Akkor is akarok vele játszani, mert egyszerűen imádom. Bár már két éve nem vagyok valami türelmes, de akkor is addig próbálkozom, míg végig nem viszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!