Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem működik? ( sims2 kód)

Miért nem működik? ( sims2 kód)

Figyelt kérdés
A sims2-ben vannak kódok mint pl, az hogy több pénzed legyen (motherlode)... eddig működött az hogy beírtam hogy maxmotives és az összes szükséglet felment maxra, de most újra feltelepítettem a sims2-t és nem működik!!!! Miért?????????
2011. aug. 25. 16:31
 1/1 anonim ***** válasza:
Előfordulhat,hogy a kis-és nagybetűk érzékenyek.A Mysims.hu-n fent vannak a kódok helyes leírásai,ugyanakkor a kódok lehetnek kiegészítő-függőek is.Ha vannak kiegészítőid,ugyanazokat tetted fel,mint amik fent voltak?Egy-egy hiánya miatt lehet,hogy egyes kódok nem működnek(pl.:maxmotives).Ugyanakkor a motherlodéra meg csak azt tudom mondani,hogy lehet,hogy a kis-és nagybetűkkel van a gond,ugyanakkor úgy emlékszem,hogy a motherlodéban nincsenek nagybetűk.A mysims.hu-n kérdezz rá az interaktívban.
2011. aug. 25. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!