Heroes 6 miért nem működik? (lent)
1.Letöltöd & kicsomagolod!
2.Telepíted a redist mappa tartalmát!
3.Az Ubisoft mappát, a Program Files-ba másolod!
4.Nyisd meg a SetUp.reg regisztrációs bejegyzést szövegszerkesztõvel!
CTRL + H
felülre másold be: D:\\Games\\RPG\\Might & Magic Heroes 6
alulra írd be: Ahol neked megtalálható a játék! Például: C:\\Pistike\\magic6
Fontos, hogy ügyelj a dupla-zárójelekre!
[Összes Cseréje] gomb !
Elmented, majd kilépsz!
5.Dupla katt a SetUp.reg fájlra, [IGEN] [OK] !
6.Elindítod a Heroes 6.exe-t, majd a megjelenõ listán lévõ játékra 1x kattolsz és már indul is!
Így volt leírva torrenten az útmutató de bejön 1 kis kép középen (angyal /ördög) és tölt... gép igény jó telepítésnél sem rontottam el semmi szerintem... akkor mi lehet a baj?
sok a hackelt játék manapság nincs más megoldás:
1:megveszed
2:keresel még letöltő linkeket (ne a LETOLTOKOZPONT-ról)
3:ez nem megbízható de esetek 40%-ban működik. keresel multyplayeres vidiket a heroes 6-ról de olyanokat nézz ahol letöltő link is van
Hali!
Nem tudom aktuális-e még a válasz remélem segíteni fog meg másoknak is.
Nekem is ez volt a gond hogy csak töltött és semmmi...
A baj hogy nem a telepített helyről indítaná a játékot így nem is tud semmit csinálni.
Megoldás:
1.Letöltöd
2.Telepítesz mindent játék+segédprogramok (2 van)
3.Majd Crack
4.Windows 7 esetén (gondolom sokmindenkinek ez van) Startmenü-keresőbe beírni:regedit-HKEY_LOCAL_MACHINE-SOFTWARE-WOW6432-Ubisoft (vagy Black Hole ilyet is láttam már)-Might and Magic Heroes VI a (lényeg keressünk meg a játékunk mappáját)
5.Itt találunk fájlokat ebből 2-re van szükségünk.
6.A DataPath-ra dupla klikk és az azonosító érték mezőbe bemásoljuk ahol a játékunk data mappája található nálam jelenesetbe így néz ki D:\\Might & Magic Heroes VI\\Data
majd OK
7.A másik az InstallPath nevű alany az eljárás ugyan az csak a szövegmezőbe a játékunk mappáját másoljuk be jelenesetbe nálam D:\\Might & Magic Heroes VI
majd OK
8.Így ténylegesen a telepített helyről fogja beolvasni a indítanivalót:D
9.Nálam ez így működött remélem tudtam segíteni:)
10.Jó Játékot BB
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!