Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Iw3mp. Exe hiba jelentés,...

Iw3mp. Exe hiba jelentés, megoldás? (Cod4)

Figyelt kérdés

Helló bizonyára sok embernek jelent már meg ez az üzenet a Cod4 telepítése után mikor el akarta indítani a játékot,

nos nekem is megjelent az összes patch fennt van crack is.

Pls aki tudja a megoldást írjon pár sort.

UI: próbáltam a mils-ben átnevezni bak-ra de nem működött.

próbáltam a Hang\\Felvétel\\ stereo mix-et de az meg nincs.

THX.

2009. ápr. 17. 11:48
 1/5 anonim válasza:
Stereo mix lesz a megoldás, csak engedélyezni kell a letiltott eszközöket. (jobb klikk)
2009. máj. 10. 21:03
 2/5 anonim válasza:

jaja, ez a megoldás, csak az a baj hogy nekem sincs....

Most raktam föl a win 7-et rápakoltam codr 1.7-ig a patcheket és most nem enged multizni, láttam egy videót amin stereo miyet kell állítani és jó lesz, csak az a baj hogy nem találom ott ahol volt a videón, pedig jobb klikkel engedélyezem amit kell.pls help

2009. okt. 24. 15:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Win7-nél be kell vmit dugni a mikrofon helyére (jack dugós bármit vagy egy mikrofont.
2010. aug. 9. 13:57
 4/5 anonim válasza:
2011. szept. 15. 21:42
 5/5 BoOy válasza:
Azért nincs Stereo mix-ed mert nincs felrakva a hangkártya drivered. Próbáld meg felrakni és utána már látszódni fog :D
2012. febr. 7. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!