Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ez a hiba jelentés mi lenne?...

Ez a hiba jelentés mi lenne? (lent)

Figyelt kérdés

Pár napja meg lettek bolygatva a kábelek meg minden szarság mert festés volt, és az történt hogy ledobál a net. Szerintem a router és a modem közt nincs valami rendben.. 2 asztali és 1 laptop wifiről van rá csatlakoztatva. Kb. 5 percenként ledobál aztán rögtön vissza is csatlakozik, a modemen a lan link zöld lámpája kialszik és ekkor bekövetkezik a netszakadás..

és néha néha egy ilyen hiba üzit kapok a laptopon:

[link]

2010. okt. 23. 10:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Ennek az is lehet az oka, hogy olyan internet-előfizetésetek van, ami például csak 1 gépre szól. Elvileg nem szabadna megosztani egy ilyen előfizetést. Lehet, hogy a központban észrevették, hogy megosztottátok, és lekorlátozták.

Nálunk is volt ilyen probléma, meg is ijedtünk, hogy új előfizetést is kell majd rendelnünk, de aztán egy idő után visszaállt normálisan.

2010. okt. 23. 10:34
 2/4 anonim ***** válasza:

Amit az első válaszoló írt az nem oké.

Egy netre routerrel akár 5-10 gépet is gond nélkül lehet csatizni.

Le resetelném a routert és újra beállítanám,szerintem meg is javulna .

2010. okt. 23. 18:57
 3/4 A kérdező kommentje:
igen az tudom h hülyeség, a resetes verziót pedig próbáltam.. most arra lettem figyelmes ha töltök, vagy leterhelem akkor a modemen lévő lan link lámpa elhalványul és kialszik és megszakad a net
2010. okt. 23. 19:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor lehet ,hogy a modem fáradt el ,egy kölcsön modemmel kiderülne a bibi.
2010. okt. 23. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!