Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nincsenek állatok a...

Miért nincsenek állatok a minecraft szerveremen? :/

Figyelt kérdés
Sziasztok, szóval van egy hamachis offline mc szeróm, ahol haverokkal szoktunk néha játszani, viszont survivalban szeretnénk tolni egyet és valamiért nincsenek állatok, hol ott kellene lenniük :/.
2011. aug. 23. 23:21
 1/4 anonim válasza:
nekem nincs szerverem de valahol ott lesz egy txt fájl a map beállításaival. Azt nyisd meg és lesz valami olyasmi h spawn mobs vagy nemtudom és engedélyezd írd át true vagy yes re
2011. aug. 23. 23:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Ott már be van állítva, épp ezért írtam, hogy elvileg kellene lenniük, de valamiért mégsincsenek, holott a zombik spawnolnak rendesen :/.
2011. aug. 23. 23:52
 3/4 anonim ***** válasza:

server.properties

#Minecraft server properties

#Wed Aug 10 11:17:43 CEST 2011

level-name=world

allow-nether=true

view-distance=10

spawn-monsters=false

online-mode=false

spawn-animals=true

max-players=10

server-ip=............

pvp=false

level-seed=

server-port=25565

allow-flight=true

white-list=false

2011. aug. 24. 00:54
 4/4 A kérdező kommentje:

Ugyan eddig is ilyenek voltak a beállítások, csak nekem a zombik is be voltak kapcsolva. Kipróbáltam, hogy offolom a zombikat is és az állatokat is, majd először az állatokat aztán zombikat onolom, mostmár jó! :)

köszönöm a válaszokat :)

2011. aug. 24. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!