Cs 1.6 chat probléma?
Figyelt kérdés
Az miért van a cs 1.6-ban, hogy amikor a saját szerveremre feljön valaki, akkor én látom mit ír chat-ban, de ő nem látja én mit írok. VIszont ha másik szerveren vagyok, akkor látják hogy mit írok. Ha valaki tudja a megoldást, írja le érthetően hogy mit csináljak stb. Ha mégsem érthető, irjon valaki és leírom érthetőbben. LÉGYSZI VALAKI ÍRJON MÁR!!! Legaláb egy tippet hogy mi lehet a baja.2011. aug. 23. 13:22
1/1 anonim válasza:
Szerintem op-chat-ben vagy team-chat-ben írsz alapban. Ezért csak azok látnák akik szentién op-ként jelentkeznek be.
át kell váltanod a normal-chat re, vagy egy gombra kell átkonfigurálni a billentyűzet beállításnál.
De próbáld meg a konzolba beírni az üzenetet elvileg azt mindenki szövegként látja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!