Mondanátok egy jó MMORPG-t?
Figyelt kérdés
Ha lehet a jövőben játszódjon,de ez egyáltalán nem fontos.WOW,GOA KIZÁRVA!2011. aug. 19. 23:06
1/10 A kérdező kommentje:
Ja és lehetőleg legyen hozzá magyar szerver.Külföldi szerveren nem játszok.
2011. aug. 19. 23:07
2/10 anonim válasza:
Hm. Én ismerek egy olyan játékot, ami multiplayeres, nagyon jó a grafikája, csak egy néha unalmas lehet a játékélmény, ha rosszul használod ki. Persze mindig gondolni kell a jövőre... életnek hívják.
3/10 anonim válasza:
Az életet ki ne próbáld! Rohadt drága! Rá megy az összes pénzed!
4/10 A kérdező kommentje:
Nem akarok kocka lenni.:)
2011. aug. 19. 23:15
5/10 anonim válasza:
Miért kell leszólni azt aki ilyenen játszik? Akkor köpjük már le szó nélkül a cigányt a dohányzót a dagadtat az alkeszt a drogost meg a meleget..
7/10 anonim válasza:
Perfect World?:D Mondjuk már nem olyan, mint 2-3 éve, fénykorában, mert most már nagyon a cash shop-ra megy a játék. Pénz felhasználása nélkül is lehet játszani (én is így játszom), és élvezhető, de bosszantó a sok cash-shopper, főleg ha folyton leölik a kicsiket és gyengébbeket :D
De 30-as szintig védett vagy a pk-tól, jó a grafika, szépek a tájak, órási a világ és néha akadnak tök jó arcok :D
8/10 A kérdező kommentje:
Jól hangzik?Van hozzá eredeti magyar szerver?Mert csak privátot találtam.
2011. aug. 21. 19:48
9/10 anonim válasza:
Perfect wordlhoz nincs... most jön majd valamikor Európai angol szerver + most van friss francia+német... Amúgy csak pvp szerveren muszáj 30 fölött pvpzned. Pve-n ki lehet kapcsolni...
10/10 A kérdező kommentje:
Akkor szerintem megyek a német szerverre,legalább fejlődik a némettudásom.
2011. aug. 21. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!