A WOW mitől ojan hűdejó? :D
"dugd fel anyádnak a fa*zopó kommentjeidet!"
gratulálok, leülhetsz egyes...
és nem wowozok, csak egyszer nyomtam trialt de nekem annyira nm jött be.az a lényeg, hogy azért npszerű, mert rengeteg mindent lehet benne csinálni, és nincs benne 2 ugyan olyan karakter, se semmi más.aki wowozik, nem bisztos hogy rossz ember, vagy éppen unalmas, csak egyszerűen annyira magtatszett neki, hogy sokat játszik.nekem is van wowos haverom(már csak ritkán játszik) és ő a wow miatt 2-3-mas tanuló lett.ő akkor tanult. ha elment a netjük, vagy kidoba a szerver.miután abbahagyta, azóta újra 5-ös tanuló.ha wowozni szeretnél, jól gondold meg hogy tényleg akarod-e, mert van oyan ember akit olyannyira függővé tesz, hogy nem tud vele leállni.(szerencsére én nem vagyok köztük)nekme wowba egyedül az tetszik, hogy rengetegféle mount, és pet-van benne.
én az ilyesfajta úynevezett mmorpg-ben mindíg a mountokat keresem XD
"dugd fel anyádnak a fa*zopó kommentjeidet!"
Kedves kérdező, ha ezt nekem szántad, akkor azt mondom, hogy az édesanyukádnak mondogasd otthon ezt!
"Amúgy szar... többszáz másik ilyen játék van, és a wow a legalja..."
A statisztikák nem erről árulkodnak. Több száz van, de szerintem 100 emberből a legtöbb a WoW-ról hallott már. A WoW-ról született South Park rész, és még jó pár évig sokan a WoW-al keresik majd hülyére magukat amíg te minimálbérért gürizel.
okostojás
Attól hogy hivatalosan a WoW a legelterjedtebb,legsikeresebb MMORPG a világon a maga 12 millió aktív játékosával,előfizetőjével,még nem kell hogy mindenkinek tetszen...
Az hogy most a WoW miért jó,és miért nem vagy mivel nyújt többet elég relatív...Az egész azzal kezdődik hogy a WoW világa,hangulata,játék menete megfog téged vagy sem...
Engem a WoW világa lenyűgözött,a maga látványával,változatos tájaival és sok színű élővilágával..Ehhez hozzá jött a változatos történet és hangulatos játék menet.Minden faj más-más területen él és minden fajnak meg van a maga története ez által ha több fajt csinálsz nem lesz olyan sablonos mint a legtöbb MMO-ban hogy ugyan az a terület,történet és questek minden fajnak..Valamint a WoW-ban lassan tudod fel fedezni a hatalmas területet.A történeti szálon haladva lépésről-lépésre fedezed fel az újabb területeket ez által érdekes marad..Mindenhol vár rád valami újdonság...Nem úgy mint a legtöbb MMORPG-ben hogy már a játék első napjaiban,hetében végig szaladsz a területen és utána csak ugyan ott bolyongsz oda-vissza,oda-vissza és a játék idő 60%-ban utazás...A WoW-ban folyamatosan haladsz előre,ritkán kell vissza nézni arra amerről jöttél,ez által érdekes marad..És végül a szakmák.WoW-ban rengetek szakma közül lehet válogatni.
Persze lehet mondani hogy jó most xvyz-ben is mind ez meg van,ezért mondom hogy a legfontosabb az hogy a WoW világa mennyire tetszik,ezt viszont csak akkor tudod meg ha ki próbálod.Ezt senki nem tudja meg mondani neked.
WoW az egyik leghangulatosabb MMORPG,de ettől még nem biztos hogy mindenkinek át jön a hangulat és mindenkinek tetszik..
Nekem megmondom miért nem tetszett:
Nem akartam fizetni( bevallom köcsög dolog de ez van), ezért Rebornon kezdtem el. Ha jól emlékszem 3x-os tapasztalatszorzóval ment a szerver azaz mindentől 3x olyan gyorsan fejlődtél. Kezdőként 3 hónap alatt jutottam fel max. azaz 70 szintre ami eredetin 9 hónap lenne, ismétlem kezdőként haverok nélkül. Ekkortájt találtam egy klánt akik rendszeresen "rédeltek". Ezt úgy kell elképzelni, hogy hívnak, hogy lessz, ott vársz 1 órát, mire megvagytok, mikor bementek akkor az első bossnál meghal 3 ember aki dühkitörést kap és kilépnek, vége(60%).
Kombetről annyit, hogy én rangerként ami sebzős kaszt arra voltam ítélve hogy a leggyorsabb skilleket 1-2 mp töltődéssel püföltem( hílerek csíkokat bámulbak, tankot nem játszottam). 2 réd után jöttem rá 70-szinten arra hogy ha nem szerzek T6madafaka cuccokat akkor senki vagyok mind PvE mind PvP-ben, ez kb plusz 4 hónap ha nem több. Hozzáteszem a szerver hemzseg a köcsögöktől akik floodolják a chatat káromkodással. Illetve még a grafika sincs csúcson
Attól olyan "jó", hogy rengetegen ismerik és nagy a reklámja. Illetve a Warcraft-galakszis egy nagyon izgalmas történetettel, hatalmas adalékinformációval, és történelemmel rendelkezik( Warcraft stratégiai játék, könyvek, WoW)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!