Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A WOW mitől ojan hűdejó? :D

A WOW mitől ojan hűdejó? :D

Figyelt kérdés
-még nemjácottam vele.. :)
2011. aug. 18. 22:36
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Próbáld ki.
2011. aug. 18. 22:40
 2/19 anonim válasza:

attól, hogy nem kell tudomást venni a valóságról, egy oroszlán, medve, v. más fura lény bőrébe bújhatsz, meg kinyírkálhatod kedvedre a többi lényt. :D

azok szeretik többnyire, akiket a valós életben mellőznek, legalábbis nemm kocka körökben.

volt pl. egy haverom, aki mindenkinek betett a háta mögött, meg szemét hazug pletykákat terjesztett azokról a jó csajokról, akik semmibe vették ( ő 1 csúnya kis gnóm volt), és ott élte ki az aggresszióját, meg ott lehetett a nagy oroszlán, nem úgy, mint az életben. ő totál függő, már rég nem tartom vele a kapcsolatot (nem is lehet, mert órákat késik 1 találkozórókl a wow miatt, az az élete).

ha tényleg ki akarod próbálni, számíts arra, hogy függő lehetsz, és elveszítesz pár (sok) havert.

2011. aug. 18. 22:45
 3/19 anonim ***** válasza:
én már vagy 4-5 éve wowozok és ugyan azok a barátaim. (+- egy-két ember) Az hogy minden wowos élettelen kocka kb olyan értelmes állítás mintha azt mondanám hogy az összes ember aki a wowot szidja 8 általánost végzett kőműves is irigykedik a cég pénzére..
2011. aug. 18. 23:02
 4/19 A kérdező kommentje:
Kössz az infót :D
2011. aug. 18. 23:02
 5/19 anonim válasza:
Nekem van egy WOWos osztálytársam és a menők közt van... nem a WOWtól függ, hogy milyen az életed... am. én hülye lennék fizetni egy játékért minden hónapba, ezért nem WOWozom+ még a gépem se elég hozzá.
2011. aug. 18. 23:12
 6/19 anonim ***** válasza:

"Kössz", "jácottam", "ojan". Nincs benned semmi szégyenérzet?

Amúgy szar... többszáz másik ilyen játék van, és a wow a legalja...

2011. aug. 18. 23:13
 7/19 anonim ***** válasza:

"én hülye lennék fizetni egy játékért minden hónapba"

Miért kellene fizetni, ha ingyen is játszhatsz?

2011. aug. 18. 23:19
 8/19 A kérdező kommentje:
dugd fel anyádnak a fa*zopó kommentjeidet!
2011. aug. 18. 23:21
 9/19 anonim ***** válasza:
Azért menő mert nem paladin
2011. aug. 18. 23:21
 10/19 A kérdező kommentje:
igaz :D
2011. aug. 18. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!