Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a baj vele? (battlefield 2)

Mi a baj vele? (battlefield 2)

Figyelt kérdés
megvetem a battlefield 2 -t azt amibe minden kiegészítő benne van.baraktam a lemezt, behozta a telepítő ablakot, és mentem a nextre stb-stb.ki kellet jelölni hogy melyiket telepítse, és kilyelöltem a z összeset.elkezte telepíteni, de a special forcest, nem bf2-őt.mondom ebből gond lesz, mert az alapjáték kell hozá de tovább mentem, hátha utána jön.csak nem jött, csak nem jött, és az lett a vége h nem tudtam semmit telepíteni, mert az alap játékokt nem telepíti, hiába jelölöm ki.megpróbáltam úgy is hogy csak a bf 2-tőt jelölöm ki, de akkor is a special forcet meg a patchokat, meg a többit akarja telepíteni.mit csináljak??
2011. aug. 18. 21:22
 1/4 A kérdező kommentje:
kicsit gondolkottam, és lehet hogy az a baja, hogy nincs is rajt a dvd-n a sima bf2.kicsit gyanús is volt hogy hogy fér rá az összes.
2011. aug. 18. 21:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha a completet vetted meg akkor rajta van csak az a gond a pc-s játékokkal ha nem egyedi játékot veszed meg hanem packot mondjuk egy gold kiadást akkor szét szívat a játék és nagyo nsok hibának a zeredete pl az hogy win 7ed van volt hogy ment a játék rendesen ,de net része kifagyott mert win 7 . Meg nekem BF 2 ből a deluxe editio nvan meg majd ha jó lesz a játékod arra figyelj oda hogy van hogy felpatcheled a játékot és még se megy a net része pb kidob és nem értettem hogy mivan utána néztem a neten nem mindegy a sorrend felteszed a sima játékot akkor is kell egy patch (nem a legfrissebb) és ez tolod minden kieggel felkell patchelned a játékot 1.4 re 1.41 .15 hiába telepítés ügyileg fölösleges és mégis csak így megy nagyon sokat fogsz szívni azzal a packal mire menni fog ha peches vagy .am. próbáld meg hogy bemész a lemezen a főkönyvtárba és onnan telepíted a simát van hogy szar az auto runja a játékoknak . sok sikert
2011. aug. 19. 07:35
 3/4 A kérdező kommentje:
kössz
2011. aug. 19. 08:21
 4/4 anonim ***** válasza:
battlefield2 az egy nagy rakás szoval az mikor lősz bene az elenséghez tejesen kőzel kel mened hogy el találd mert szét szorodik a lővedék
2013. júl. 1. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!