Hogyan lehet crackelt Left4Dead2-őben haverokkal játszani?
Figyelt kérdés
Letöltöttem a játékot meg a garena nevű progit, és azzal játszottam nagynehezen egy játékot. De én privát szerót szeretnék készíteni. Nyomtam hogy create lobby vagy mi, de csak írta hogy creating game és semmi. Nehogy valaki leírja hogy megvegyem mert azt moderáljuk ;)2011. aug. 17. 11:10
1/9 A kérdező kommentje:
2011. aug. 18. 10:49
2/9 A kérdező kommentje:
nem tudom mi a bajotok a videóval
nem mindenkinek lehet pénze a játékra és ez egy nagyszerű videó ahhoz hogy bárki játszhasson akinek van gépe és nete
2011. aug. 18. 18:46
3/9 anonim válasza:
Akinek VAN GÉPE és NETE, annak JÁTÉKRA is telik.
4/9 anonim válasza:
Telik hát, csak jönnek az alsóbbrendű szövegükkel, hogy "minek vegyem meg, ha egyszer ingyen le is tölthetem?" És ennek fejében akár hónapokat is képesek várni, míg valamilyen módon sikerül működésre bírni a tört verziót, amelynek használatához mindenféle programra, meg console-os bütykölgetésre van szükség, minden egyes indításkor. Aki meg nem sajnál kiadni érte néhány ezer forintot, az gyorsan feltelepíti és gond nélkül tud játszani a nagyrészt értelmesebb játékosokkal, míg a törtszervereken ilyen 12-14 éves kis trollok vannak, akik ott anyázással, meg ilyenekkel mernek csak kemények lenni.
5/9 A kérdező kommentje:
nem teljesen
szerinted miért kértem privát szervert?
pont ezért, én sem akarok hülyékkel játszani
van 3 haverom és nagyon jót fogunk játszani
és a hosszú konzolos pönyögés kb 30mp
és ingyen fogjuk tenni, sőt nég a boltig sem kell elmenni
(tudom hogy steamről le is lehet tölteni
2011. aug. 18. 19:27
6/9 anonim válasza:
Jééé, vajon mi okból lett up-olva a kérdés? Talán mégsem működik az a fránya kalózverzió?
7/9 A kérdező kommentje:
de csak kíváncsi voltam miket írtok még rá
amúgy már meg is untam a játékot
ennyi időre nem érte volna megvenni
2011. aug. 22. 19:27
8/9 anonim válasza:
Hát akkor téged ez a téma nem is érdekelt igazán. Ebbe a játékba lazán belelehet ölni legalább 100 órát, főleg ha haverral tolod.
9/9 A kérdező kommentje:
biztos igazad van
tudjad jobban hogy én mit szeretek
2011. aug. 22. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!